Talcuiri la Apocalipsa - vol.2

Status: momentan indisponibil

Talcuiri la Apocalipsa - vol.2

1 recenzii (nota 5.0)

Cartea Apocalipsei a fost scrisă nu doar pentru oamenii epocii de atunci, din vremea autorului ei, ci şi pentru toţi credincioşii din toate veacurile şi, prin urmare, şi pentru cei de astăzi. Ea are un anumit mesaj central ce este însoţit şi de alte mesaje particulare importante pentru mântuirea noastră. Toate acestea le vom vedea pe măsură ce vom dezvolta conţinutul Apocalipsei. Există, pe de-o parte, o anumită realitate în spatele profeţiilor, simbolurilor şi imaginilor Apocalipsei, ce este imposibil acum de sesizat. Însă, pe lângă aceasta, pot fi întâlnite şi alte aspecte şi elemente, nu puţine, mai pe înţelesul cititorului, fiind foarte importante pentru viaţa noastră duhovnicească. (Arhimandritul Evsevios Vittis)

În omiliile părintelui Evsevios Vittis, unul dintre cei mai cunoscuţi părinţi contemporani, aflăm o interpretare clară şi simplă, dar nu simplistă, a cărţii Apocalipsei.
Poate, pe alocuri, unii cititori ar aştepta lămuriri mai clare. Poate că alţi cititori ar vrea să citească o carte care să ridice vălul tainei care acoperă ultima carte a Noului Testament – dar un astfel de demers este străin duhul ortodox.
Cartea de faţă reuşeşte să ne ajute să înţelegem cartea Apocalipsei nu ca un simplu demers raţional, cât – mai ales – ca o angajare mai jertfelnică în viaţa duhovnicească.

Pret: 13.50 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series