Rugaciunea in lume

Format: 14,5 x 20 cm
ISBN: 978-606-8112-00-8
Status: momentan indisponibil

Rugaciunea in lume

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Editura Bizantina

Cartea 'Rugaciunea in lume' a preotului Stefanos Anagnostopoulos, vine in intampinarea celor care traiesc in lume , dar sunt dornici sa lucreze Rugaciunea mintii si inimii (Doamne , Iisuse Hristoase, miluieste-ma!)

In carte este facuta o prezentare amanuntita si sistematica a Rugaciunii. Cu toate acestea, nu este o lucrare stiintifica ci una marturisitoare, fiindca autorul transmite pe parcursul intregii carti, dorinta de a misca sufletul cititorului, nu prin argumente rationale, ci cu nenumarate marturii despre lucrarea Rugaciunii, si mai ales despre lucrarea Harului Dumnezeiesc in omul rugator, despre roadele dumnezeiseti ale acesteia, despre bucuria si pacea de nedescris, limpezirea mintii si a intelegerii.

Cartea 'Rugaciunea in lume' are la baza cuvintele si trairile duhovnicului Parintelui Stefan, cunoscutul Parinte Efrem Filoteitul (credincios ucenic al marelui dascal contemporan al Rugaciunii inimii, Gheron Iosif).

Parintele Stefan Anagnostopoulos reuseste sa transmita prin aceasta carte dorinta de a-l determina pe cititor sa inceapa lucrarea Rugaciunii, pentru a deveni partas bucuriilor ceresti.

Pret: 35.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series