Biruind fiara rosie
1 recenzii (nota 5.0)

Cuviasa Alipia a trait in vremuri apropiate de ale noastre.  Ea a dovedit ca, oricat de grele ar fi incercarile prin care Dumnezeu ingaduie sa trecem, pot fi biruite.  Puterea credintei ei ne este pilda noua, celor caldicei, care cautam sa mergem pe o cale a mantuirii presarata cu bucurii si impliniri trecatoare.

Editura: Areopag
Format: 10.5x16.5cm
ISBN: 978-606-8451-08-4
Numar de pagini: 64


Status: in stoc
Pret: 2.50 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:Cod de verificare:
  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2013-06-10 15:56:30
Egon Sendler Biruind fiara rosie Editura: Areopag "Biruind fiara rosie" este o carte scrisa de Egumena Tatiana Alatarteva care prezinta viata si nevointele Cuvioasei Alipia, cea nebuna pentru Hristos care a trait intre anii 1905 - 1988. Cuvioasa Alipia a dovedit ca oricat de grele ar fi incercarile prin care Dumnezeu ingaduie sa trecem, pot fi biruite. Puterea credintei Cuvioasei Alipia ne serveste drept exemplu, noua celor care cautam sa mergem pe o cale a mantuirii presarata cu bucurii si impliniri trecatoare. Cartea "Biruind fiara rosie" prezinta in mod succint trairi si momente care s-au intiparit in inima si viata celor care au cunoscut-o pe Maica Alipia, o cuvioasa nevoitoare si marturisitoare, contemporana cu noi, care a trecut la Domnul cu mai bine de doua decenii in urma. Cuvioasa Maica Alipia a fost o maica duhovniceasca plina de har, mila si bunatate, care desi li se parea stranie tuturor, se daruia intru totul oamenilor. Maica Alipia a purtat o cruce foarte grea - cea a nebuniei pentru Hristos. Harul Dumnezeiesc a intarit-o si, prin minunile pe care le-a savarsit in timpul vietii, s-a aratat o pavaza impotriva comunismului si ateismului. (librariaortodoxia.ro)

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

    • Cu ajutorul lui Dumnezeu, vede lumina tiparului o carte cu alte noi mărturii despre minunile Sfântului Nectarie în ţara noastră. Cu ani în urmă, în anul 2003, tipărind primele mărturii despre minunile Sfântului Nectarie pe pământul românesc, am scris şi despre Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti, numind‑o Eghina românească. Sintagma a intrat în sufletele credincioşilor. Anii au trecut, şi de atunci am mai tipărit o mulţime de mărturii despre minunile sfântului, ultima carte purtând chiar titlul Sfântul Nectarie – Noi minuni la Mănăstirea Radu Vodă.

      Aflând însă o mulţime de mărturii făcute de sfânt şi în alte locuri din ţara noastră, unde sunt biserici cu hramul său sau unde se află părticele din sfintele sale moaşte sau icoane ale sale, mi‑am dat seama că Eghina românească este de fapt în fiecare loc din ţara noastră unde sfântul şi‑a arătat lucrarea. Am selectat deci pentru acest volum mărturii despre diferite daruri pe care sfântul le face oamenilor necăjiţi. Deşi am mai tipărit un volum despre ajutorul dat celor bolnavi (cu titlul Sfântul Nectarie – Vindecări minunate), totuşi şi în acest volum mărturiile majoritare sunt cele despre oameni vindecaţi de diferite boli. Dar şi celelalte – despre oameni fără loc de muncă, sau aflaţi în diferite alte încercări, impresionează la fel de mult. 

Carti scrise de acelasi autor

watch series