Viata si lucrarea Parintelui Porfirie

Format: 17x23cm
ISBN: 978-606-550-119-5
Status: momentan indisponibil

Viata si lucrarea Parintelui Porfirie

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Editura Egumenita

Aceasta carte despre viața fericitului Părinte Porfirie a fost scrisă cu binecuvântarea stareței Porfiria, prima egumenă a mănăstirii de maici „Schimbarea la față a Mântuitorului Iisus Hristos” și soră de sânge a Părintelui Porfirie.
O persoană dintre cele care au trăit multe clipe de neuitat lângă Bătrânul Porfirie și au auzit multe lucruri minunate de la acesta, cu toate că nu reușise să consemneze multe despre el, s-a oferit ,din pronie dumnezeiască să-mi pună la dispoziție spre cunoștința publicului larg câteva elemente necunoscute despre viața fericitului Bătrân, cu scopul de a le folosi pentru materializarea lucrării amintite, pentru care aveam binecuvântarea și îndemnul stareței.
Toate câte vă spun în paginile acestei cărți sunt autentice și vrednice de crezare pentru că „pe acestea le-am auzit povestite de limba lui sfântă”.
Da, le-am auzit istorisite pe casete de Părintele Porfirie însuși, în momentele de nostalgie ale trecutului său, relatate unor persoane foarte apropiate în ceasurile sale de tihnă.

Pret: 13.50 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series