Cum sa ne spovedim dupa indreptarul celor zece porunci si al fericirilor

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8633-10-7
Status: in stoc

Cum sa ne spovedim dupa indreptarul celor zece porunci si al fericirilor

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: De Suflet
Numar de pagini: 224

Aceasta carte este rodul experientei duhovni­cesti a unei vieti binecuvantate de-a lungul careia pururea-pomenitul parinte Ioan Krestiankin, unul dintre cei mai mari duhovnici rusi ai ultimei jumatati de veac, a mangaiat, intarit si vindecat sufletele impovarate de greutatile, incercarile si mahnirile vietii pamantesti.

Dedicata unuia dintre momentele cele mai im­por­tan­te ale vietii crestine – fara de care nu putem primi iertarea pacatelor si nu ne putem afla linistea sufleteasca –, aceasta scriere aparte, patrunsa de marea dragoste si delicatete a unui adevarat parinte duhovnicesc, ne invata de ce spovedania inseamna cunoasterea de sine si ne poarta cu pasi siguri, intariti de predania cea vie si lucratoare a Bisericii, nu doar spre bunastarea vremelnica, ci si spre cea vesnica a fiintei noastre.

Pret: 15.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • Ce altceva decât păcatele noastre, egoismul nostru, patimile care ne tulbură inima, abaterile morale? Acestea ne iau pacea şi ne umplu inima cu amărăciune. Acestea ne despart nu doar de Hristos, ci şi de persoanele cele mai dragi nouă. Acestea udă şi faţa pământului cu râuri de sânge omenesc. Acestea nasc neliniştea şi frica, care aduc îngrijorare continuă nu doar indivizilor, ci popoarelor şi omenirii întregi. Aşadar, este nedrept să considerăm urarea de pocăinţă ca inactuală şi în afara realităţii.

      Pocăinţa ne aduce lângă Hristos. Nu prin îndemnul „pocăiţi-vă” Şi-a început Iisus propovăduirea? Şi Înaintemergătorul Lui, Ioan, care avea misiunea exclusivă de a netezi drumul înainte de venirea lui Hristos şi de a-i pregăti pe oameni să-L primească, n-a propovăduit botezul pocăinţei şi spovedania? Aşadar, îndemnul „pocăiţi-vă” făcut şi de Ioan, şi de Domnul nostru are legătură cu chemarea Domnului de a merge la El, ca să ne odihnească. Prin urmare, urarea de pocăinţă se identifică cu totul cu urarea de bucurie, odihnă şi fericire. Aşa este. Nu vezi că îndemnul „pocăiţi-vă” al Domnului şi al Sfântului Ioan Botezătorul este în strânsă legătură cu Împărăţia cerurilor? Pocăiţi-vă, căci s-a apropiat Împărăţia cerurilor. Şi unde altundeva se află adevărata pace, bucurie şi fericire, dacă nu în ceruri? Ce altceva decât pocăinţa ne poate conduce la dobândirea bunătăţilor Împărăţiei cerurilor, care au valoare incalculabilă şi veşnică?

watch series