Astazi este inceputul mantuirii noastre

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-666-679-4
Status: momentan indisponibil

Astazi este inceputul mantuirii noastre

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Doxologia
Numar de pagini: 128

Să ne rugăm pentru copiii noÈ™tri până la naÈ™terea lor, să ne rugăm pentru ei în timpul vieÈ›ii, la orice vârstă a lor, fiindcă nu este înaintea lui Dumnezeu o rugăciune mai puternică decât rugăciunea părinÈ›ilor, mai ales cea a mamei. RecunoÈ™tinÈ›a noastră pentru darul Preabinecu-vântatei Fecioare dumnezeieÈ™ti, Maria, este fără de margini, căci, prin naÈ™terea ei, lumea a dobândit o mijlocitoare È™i o rugătoare neadormită pentru toÈ›i neputincioÈ™ii È™i păcătoÈ™ii care vor să se mântuiască. Rugăciunea ei de mamă este acoperământul È™i mijlocirea noastră, a tuturor. 
Arhim. Ioan Krestiankin (1910-2006)

Pret: 12.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

  • La vârsta de un an şi jumătate, în urma unei boli a copilăriei, Helen Keller, autoarea cărţii pe care o ţineţi în mână, şi-a pierdut, pentru totdeauna, şi văzul, şi auzul! Imaginaţi-vă un copil care nu mai poate avea o legătură firească cu nimeni şi nimic din jurul lui, începând cu părinţii. Imaginaţi-vă un copil învăluit în veşnică noapte şi tăcere. Imaginaţi-vă, pentru o clipă, măcar, că aţi trăi dumneavoastră, ca adult, în aceste condiţii. Ce aţi simţi? Teamă, imensă teamă, singurătate, neputinţă, revoltă, poate chiar ură... Darămite un copil?! N-ar fi el îndreptăţit să simtă toate acestea?

   Şi totuşi, cartea aceasta, autobiografică, a Doamnei Helen Keller, abundă de iubire şi bucurie. E o carte luminoasă şi plină de speranţă. O carte dăruitoare de nădejde şi de resurse de mulţumire. O odă închinată CUVÂNTULUI, de la sensul lui duhovnicesc, până la cuvântul cel scris, care a fost, până la urmă, unul dintre puţinele moduri pe care Helen Keller le-a avut, pentru comunicarea cu lumea!

   Helen Keller este cea dintâi persoană cu dublu handicap (surdă şi oarbă) care a obţinut o diplomă de licenţă, în Statele Unite ale Americii. Scriitoare, pasionat avocat pentru drepturile persoanelor cu handicap, a călătorit în lume pentru a-şi promova cauza, iar Fundaţia ei continuă să susţină oamenii nevăzători, de pe glob, până în prezent.

   — Editorul

watch series