Vol. 1 - Cu durere si dragoste pentru omul contemporan

Format: 14,5x20,5 cm
ISBN: 973-86402-0-2
Status: in stoc

Vol. 1 - Cu durere si dragoste pentru omul contemporan

12 recenzii (nota 4.6)

Colectia: Cuvinte duhovnicesti
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 384

Marea majoritate a lumii epocii noastre este instruita lumeste si alearga cu o viteza lumeasca mare.  Dar fiindca ii lipseste frica de Dumnezeu - inceputul intelepciunii este frica de Dumnezeu - ii lipseste frana, iar cu viteza, fara frana, sfarseste in prapastie.  Oamenii au foarte multe probleme si cei mai multi sunt foarte ametiti.  Si-au pierdut orientarea. Incet-incet vor ajunge sa nu se mai poata controla pe ei insisi.  Daca cei ce vin in Sfantul Munte sunt atat de zapaciti, atat de incurcati, cu atata neliniste, ganditi-va: ceilalti care sunt departe de Dumnezeu, de Biserica, oare cum sunt?

Pret: 15.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (8) - Pagina 1 din 1
:
4.6
2017-04-25 16:53:11
Vreau sa daruiesc aceasta carte sorei mele.

:
4.6
2017-03-19 19:38:44
Buna seara. Imi puteti spune va rog daca "Cu durerea si dragoste pentru omul contemporan" si celelalte volume ale Cuviosului Paisie exista si in limba portugheza si daca da as putea sa cumpar de la dnv? Mulțumesc.

:
4.6
2016-11-12 14:32:24
Toate cele 6 carti sunt minunate.Le-am citit cu mare drag.Sfaturile Sfântului Paisie ne sunt de mare trebuinta în vremurile acestea tulburi. Am citit cartile la recomandarea unui coleg,iar de ziua mea am primit în dar de la o prietenana volumul 4.Le multumesc si le sunt recunoscatoare.Dumnezeu lucreaza prin oameni si prin sfinții sai. Lectura este pe întelesul tururor.Cu siguranta ca nu ve-ti regreta!

:
4.6
2016-04-17 16:25:22
Nu am citit-o dar cu siguranta mi-as dori sa fac acest lucru deoarece mi-a fost recomandata de catre Pr secretar de la Seminarul Teologic unde studiez si sunt sigur ca aceasta carte ma va schimba pe mine ca persoana din toate punctele de vedre.

:
4.6
2016-03-19 16:33:32
doresc să cumpăr vol.1-cu durere și dragoste pentru omul contemporan

:
4.6
2016-01-16 23:33:12
Deosebita carte. Cautam pretexte sa mai citesc un pic cu toate ca nu prea citesc(imi raman carti incepute cu anii) si nici timp nu am. E pentru sufletele noastre "modernizate".

:
4.6
2015-04-27 12:33:51
Hristos a inviat. Sint din Republica Moldova si tare as vrea sa am si eu volumele de carti cu sfaturile si istorisirile Sfintului Cuvios Parinte Paisie Aghioritul. Daca e posibila livrarea si peste hotarele Romaniei as fi foarte recunoscatoare. Va rog sa-mi trimiteti un raspuns la email-ul indicat mai sus si daca aceasta este posibil, care sint conditiile de procurare a volumelor. Multumesc anticipat si Sarbatori frumoase tuturor!

:
4.6
2015-02-25 14:02:39
vreau sa cumpar cartea.

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

  • Volumul al treilea cuprinde subiecte care il pot ajuta pe omul chinuit de pacat sa dobandeasca nelinistea cea buna si sa se nevoiasca duhovniceste pentru a se elibera de legaturile pacatului.  Traind pocainta crestinul se va putea dezbraca de omul sau cel vechi care, precum spune undeva Staretul, este "un chirias rau inlauntrul nostru si, ca sa plece, trebuie sa-i daramam casa si sa incepem sa zidim cladirea cea noua, adica pe omul cel nou".

   In prima parte a acestui volum au fost cuprinse cu precadere unele cuvinte din cele pe care ni le-a spus Staretul referitoare la ganduri.

   Partea a doua se refera la marea binecuvantare pe care o primeste omul de la Dumnezeu atunci cand este nedreptatit si infrunta duhovniceste nedreptatea.

   Partea a treia face referire la pacat, care transforma in iad viata pamanteasca; viata care poate deveni, insa, Rai prin nevointa duhovniceasca.

   In partea a patra se arata felul in care puterile intunericului, care actioneaza prin uneltele lor, vrajitorii, inselatii etc., desi sunt cu adevarat foarte slabe, pot deveni tari atunci cand omul le da drepturi asupra sa printr-un oarecare pacat greu, prin care si primeste influenta diavoleasca.

   In sfarsit, in partea a cincea se accentueaza ca Taina Marturisirii este absolut necesara pentru iertarea pacatelor si ca tot crestinul care voieste sa umble cu siguranta in viata duhovniceasca trebuie sa aiba un povatuitor duhovnicesc.

Carti scrise de acelasi autor

watch series