Miresele lui Hristos. Despre dragostea care a biruit lumea

Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136ï¿
Status: in stoc

Miresele lui Hristos. Despre dragostea care a biruit lumea

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Sophia
Numar de pagini: 282

Romanul "Miresele lui Hristos" este inspirat din fapte reale, fiind dedicat monahilor È™i monahiilor care au pătimit în anii de prigoană comunistă. 
În mijlocul unei lumi atee, aceÈ™tia au avut de înfruntat ne­vo­inÈ›e grele, răbdând asuprirea autorităÈ›ilor, deportări, lagăre, frig, foame, boli È™i sărăcie lucie. PăÈ™ind pe drumul crucii, trecând uneori prin suferinÈ›e cumplite, ei găseau puterea de a se ruga È™i a‑L slăvi pe Dumnezeu, păstrându‑și credinÈ›a.

***
„Crucea era la o distanÈ›ă atât de mică, aproape palpabilă, cuvintele repetate la nesfârÈ™it vreme de mulÈ›i ani despre urmarea lui Hristos se împlineau, ca în Evanghelie. Fiecare cuvânt al rugăciunii răsuna în minte parcă pentru prima oară, încolÈ›ind din nevoia de a se uni cu Domnul.
Îndată ce inima maicii egumene birui suferinÈ›a, avu impresia că ucenicele ei, vieÈ›uitoarele mănăstirii distruse, îm­prăÈ™­tiate prin È›ara păgână, o rugau din depărtări cu lacrimi să le salveze, să le apere.
Maica începu să se roage, împletind numele lor în cererile sale către Dumnezeu. Se ruga să le ajungă puterile pentru încercări – pentru asupriri, batjocuri, insulte. Să nu se îndoiască, să nu È™ovăie, să nu‑și piardă curajul! Să nu le lipsească niciodată bărbăÈ›ia pentru a urca pe crucea suferinÈ›elor...”

Pret: 30.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

watch series