100 de prajituri si deserturi de post

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8647-19-
Status: in stoc

100 de prajituri si deserturi de post

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Ortodoxia
Numar de pagini: 128

Deserturile de post cuprinse in carte sunt simple, preparate cu ingrediente ieftine și la îndemâna oricui. 

Dulciurile de post se pregatesc usor, au nevoie de putine etape de pregatire si sunt atat de bune incat le puteti pregati si in restul anului.

100 de prajituri si deserturi de post

1. Brioșe de ciocolată
2. Chec cu sfeclă roșie și vișine
3. Chec cu cacao și portocale
4. Bomboane din biscuiți
5. Chec cu nuci
6. Negresă cu banane
7. Biscuiți cu banane și susan
8. Biscuiți cu fulgi de ovăz și banane
9. Tort sufleu cu fructe
10. Chec de portocale
11. Gogoși cu dulceață
12. Ștrudel cu mere
13. Biscuiți cu stafide și făină integrală
14. Biscuiți trandafiri
15. Biscuiți cu făină de porumb
16. Brioşe cu cacao și vișine
17. Chec cu ciocolată
18. Clătite de post
19. Nuci caramelizate
20. Plăcintă fragedă cu mere
21. Chec cu nuci și prune
22. Prăjitură cu căpșuni
23. Prăjitură de post cu halva și nucă
24. Plăcintă cu dovleac
25. Salam de biscuiți
26. Trufe cu ciocolată
27. Brioșe cu banane
28. Prăjitura cu morcov și mere
29. Prăjitură cu prune și migdale
30. Cornulețe cu gem
31. Cornuri cu mac
32. Tort cu ananas
33. Bomboane din fructe uscate
34. Chipsuri din mere
35. Banane prăjite
36. Chec cu mălai și banane
37. Tort cu ciocolată și vișine
38. Prăjitură cu cacao și nucă de cocos
39. Negresă din nuci și curmale
40. Gutui coapte cu nuci şi stafide
41. Prăjitură cu avocado
42. Biscuiți cu susan
43. Jeleuri din fructe
44. Desert din portocale
45. Chec cu portocale
46. Chec cu nuci
47. Mere coapte cu nuci
48. Halva de casă
49. Bezele de post
50. Salată de fructe de iarnă
51. Bomboane cu căpşuni și nuci
52. Înghețată de banane
53. Îngheţată de ananas, mango și banane
54. Îngheţată de căpșuni și banane
55. Biscuiți cu scorțișoară și ovăz
56. Chec cu dovleac
57. Batoane energizante cu fulgi de ovăz
58. Paste cu nuci și vanilie
59. Chec de post cu mac
60. Prăjitură cu sfeclă
61. Prăjitură cu prune
62. Prăjitura “ziua și noaptea”
63. Cornuleţe cu borș
64. Înghețată cu zmeură
65. Ruladă cu gem
66. Biscuiţi cu mix de semințe
67. Sorbet de piersici
68 Tartă cu mere
69. Brioșe cu stafide
70. Mere caramelizate
71. Clătite cu portocale
72. Batoane cu miere și mac
73. Muffins cu unt de arahide
74. Banane umplute
75. Brioșe cu miere
76. Chec cu afine
77. Waffles din fulgi de ovăz
78. Prăjitură cu cremă de cafea
79. Prăjitura cu morcov fără coacere
80. Ciocolată de casă cu nuci
81. Biscuiți cu vanilie
82. Budincă de ciocolată
83. Baclava
84. Prăjitură cu cremă de griș
85. Chec zebră
86. Fursecuri cu dovleac și ovăz
87. Prăjitură cu cacao și zmeură
88. Dovleac copt cu miere
89. Halva cu semințe de susan și miere
90. Prune cu nuci în ciocolată
91. Înghețată de pepene galben și banană
92. Ruladă de biscuiți cu nucă de cocos
93. Cozonac de post cu cacao, nucă și stafide
94. Prăjitură din mălai
95. Bomboane din biscuiți și banane
96. Ruladă cu mac
97. Prăjitura cartof de post
98. Pere cu nuci și miere
99. Biluțe cu cacao și cocos
100. Chec pufos

Pret: 12.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

    • ercetările contemporane au evidențiat impactul pe care îl are consumul excesiv de zahăr asupra organismului nostru. Dincolo de bucuria momentană pe care o aduce o prăjitură sau un desert cu zahăr, consecințele pe termen lung pot fi serioase. Din fericire, opțiunile precum deserturile fără zahăr devin o alegere tot mai populară și benefică pentru sănătatea noastră.
      Consumul excesiv de zahăr este asociat cu diverse probleme de sănătate, precum creșterea riscului de obezitate, diabet de tip 2 și afecțiuni cardiace. Cercetările au arătat că zahărul adăugat în exces poate duce la inflamații cronice în organism, afectând în mod negativ funcțiile sistemului imunitar și ale organelor interne.

      Optarea pentru deserturi fără zahăr reprezintă o modalitate de a ne satisface pofta de dulce fără a compromite sănătatea. Aceste deserturi sunt adesea realizate cu îndulcitori naturali, precum mierea, ştevia sau fructele, oferindu-ne gustul dulce fără a recurge la efectele negative ale zahărului rafinat.

      Pe lângă beneficiile evidente pentru sănătate, deserturile fără zahăr se încadrează perfect într-un stil de viață echilibrat și într-o dietă sănătoasă. Ele pot fi o sursă valoroasă de nutrienți esențiali și pot contribui la menținerea unui nivel constant de
      energie, evitând creșterile bruște și scăderile de zahăr din sânge.
      Astfel, alegerea deserturilor fără zahăr nu este doar o opțiune delicioasă, ci și o decizie înțeleaptă pentru sănătatea noastră pe termen lung.

      În bucătărie, explorarea și adoptarea unor rețete creative fără zahăr devin o oportunitate de a experimenta cu ingrediente sănătoase și de a încorpora gusturi noi și inovative în dieta noastră. Astfel, putem transforma modul în care privim și selectăm deserturile, contribuind la un stil de viață mai echilibrat și plin de vitalitate.

Carti scrise de acelasi autor

watch series