Alegerile care iti pot salva viata. Sfaturi medicale pe intelesul tuturor

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-9748-57-2
Status: in stoc

Alegerile care iti pot salva viata. Sfaturi medicale pe intelesul tuturor

1 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Bookzone
Numar de pagini: 312

„Dr. Mihail Pautov are un talent uimitor: reușește să ne ghideze și să ne explice lucruri complicate cu ușurință și printr-un limbaj familiar. Ca și cum ne-ar cunoaște pe toți, ne ajută pe fiecare dintre noi cu o informație de care aveam nevoie. Despre asta este cartea doctorului Pautov, unul dintre cei mai empatici medici pe care i-am cunoscut în viața mea. Recomand cartea oricui, de la adolescenți confuzi, la adulți care au impresia că le știu pe toate și la seniori care nu au de gând să facă nicio schimbare în stilul lor de viață. Cred că acest volum le poate schimba tuturor perspectiva.” – Cătălin Măruță, prezentator TV
„Mihail Pautov are opinii solide, bine argumentate, susținute de studii clare și de date concludente. Nu veți întâlni în cartea lui recomandări «exotice» de genul acelora pe care unii dintre colegii lui de generație le fac, fie și doar pentru a ieși în evidență.Cele 5 capitole ale cărții abordează domenii de maxim interes: sănătatea mintală, sănătatea fizică, somnul, educația sexuală, sportul și nutriția. Pentru cititori va fi, cu siguranță, o lectură atractivă și plăcută, dar, mai ales, deosebit de utilă!” – Prof. Dr. Irinel Popescu

Pret: 53.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2024-03-09 13:16:33
Din invataturile pe care le d-nul Mihai Pautov ne sint foarte necesare.Eu le am aplicat si sin5 de mare folos.Va multumesc d-nul doctor.

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

    • O carte care aduce Vestea Nașterii lui Iisus mai aproape de sufletele copiilor 
      ”Timpul copilăriei este timpul împrietenirii de El cu inima curată, iar această carte oferă copiilor prilejul unei întâlniri atât de necesare cu Dumnezeul-Iubire. Dar, dacă Viața aceasta pe care am rescris-o spre a fi la îndemâna copiilor vă va ajuta și pe voi, părinții, să vi-L faceți Prieten pe Dumnezeu, bucuria mea va fi cu adevărat nemărginită.” – Părintele Constantin Necula Chiar dacă nu au încă vocabularul sau răbdarea necesară pentru a citi Biblia celor mari, copiii sunt pregătiți să primească cea mai mare lecție a acesteia: lecția iubirii, a iubirii Mariei pentru Iisus și a Iubirii Lui Dumnezeu pentru întreaga omenire.  Iar tocmai această lecție este transpusă într-un mod emoționant în fiecare pagină a Bibliei pentru copii povestite de Părintele Necula. Copiii au nevoie de o Biblie pe înțelesul lor
      Biblia pentru copii povestită de Părintele Necula îi ghidează pe cei mici pas cu pas în lumea Bibliei celor mari, prezentându-le cu ajutorul unor cuvinte simple, dar atent alese, și al unor ilustrații expresive episoade esențiale din viața lui Iisus, de la Nașterea Sa miraculoasă la Botez.
      Cu ajutorul ei, copiii descoperă că dincolo de toate imaginile cu Moș Crăciun, se ascunde o Veste care a adus lumiimai multă bucurie decât toate cadourile din lume: Nașterea Lui Iisus.
      Micii cititori sunt însoțiți pe drumul lor în căutarea lui Iisus de Ioana și Florin, două personaje care asemenea copiilor din carne și oase au o mulțime de întrebări despre figurile minunate pe care le întâlnesc în carte. Iar Povestitorul le răspunde mereu cu explicații pe înțelesul lor care le stârnesc tot mai mult curiozitatea, încurajându-i să se apropie mai mult de Dumnezeu și de Biblie.
      Această mică Biblie este doar începutul unei călătorii extraordinare, care va continua cu noi volume. 

    • Viața este o poveste – o carte scrisă în întregime de către marele actor Florin Piersic, o emblemă a teatrului și a filmului românesc, în care surprinde momente marcante din viața sa, momente desprinse parcă din cele mai complexe opere de artă. 
      Cuvântul cheie care definește acest volum, extrem de valoros de altfel, este emoția. Acesta și-a dorit foarte mult ca fiecare gând, amintire sau lecție pe care o întipărește pe hârtie să provoace emoții. Să facă cititorul să simtă, să-l doară, să-și plângă sufletul, dar să-l și amuze, să râdă de intemperiile vieții. În altă ordine de idei, cartea este scrisă într-un balans continuu între plânsete și râsete, pentru că așa-i și-n viața de actor, cât și de spectator. 
      O carte pe care o simți ca pe o piesă de teatru, dar nu pentru că ar fi impersonat autorul pe cineva, ci pentru că te pune din postura de spectator în pielea actorului și te provoacă să simți, să trăiești și să aprofundezi fiecare cuvânt. Fiecare scenă. Fiecare val. De aplauze sau de trăiri. 
      Viața este o poveste, spune Florin Piersic. Iar el își spune povestea, din adâncul sufletului și cu magia cuvântului de această dată, nu prin jocuri actoricești. O spune real și sincer, acum, cât e în viață și pe marile scene. Iar noi îți propunem să îl susții acum, să îl încurajezi și să îi oferi recunoștința ta, aprecierea pentru munca de-o viață și omagiul pentru tot ce înseamnă Florin Piersic pentru tine și pentru țara aceasta cu tot mai puține valori, nu când este prea târziu. 

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • O carte care te ajută să-ți regăsești sensul între știință și credință
      Lumea modernă încearcă să ne convingă că știința și credința sunt incompatibile, însă această carte ne reamintește că știința și credința nu pot exista una fără cealaltă, fiind, de fapt, două abordări complementare ce au la bază aceeași dorință profund umană: dorința de a înțelege lumea și locul nostru în ea.Părintele Necula și Profesorul Ciurea pornesc de la fundamentele teoretice ale specializărilor lor, teologia și neurochirurgia, pentru a arăta că oamenii sunt făcuți în egală măsură pentru cunoaștere și credință, pentru adevăr și iubire. 
      „Există însă o trăsătură de caracter care unește credința de cercetarea științifică, omul credincios de omul studios întru știință? Personal, zic că da. Nu, nu curiozitatea, uneori ucigașă și mediocră prin rezultate. Mă refer la curaj. Curajul nu ca oponent fricii. Nu opusul sentimentului de teamă, ci curajul ca dar al lui Dumnezeu.” – Părintele Constantin Necula
      „Toate datele ştiinţifice actuale din toate domeniile concluzionează că nu există practic materie, ci există energie. Totul în acest univers se datorează unei energii. Aceste date converg în mod cert spre „energia supremă” care coordonează întreaga lume şi pe care o definim cu numele suprem de DUMNEZEU.” – Dr. Prof. Univ. Alexandru Vlad Ciurea
      Știința are nevoie de credință pentru a fi cu adevărat de ajutor omenirii, iar credința de știință pentru a nu cădea în mit sau dogmatism periculosDe aceea, Părintele Necula și Profesorul Ciurea explorează legăturile tainice dintre știință și credință îndemnându-ne să facem pace între acestea în inimile noastre, chiar dacă lumea se încăpățânează să le separe.

watch series