Daruind vei dobandi

Format: 13x20cm
ISBN: 973-87153-3-4
Status: momentan indisponibil

Daruind vei dobandi

1 recenzii (nota 4.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Manastirea Rohia

Textele acestei cartulii - cu exceptia Crezului ortodox, a Reflectiilor calugaresti si Taberei Magura - sunt predici.  Nu au fost stilizate ori revizuite.  Contin drept aceea multe repetari, teme recurente si obsesii stilistice.  Sau dezvaluie manii cogitative, saracia lexicala si metaforica, un camp informational restrans.  Cu atat mai bine il descopera pe autor(predicator) in toata slabiciunea lui psihica, mintala si culturala, predicile devenind ceea ce trebuie de fapt sa fie: o marturisire publica si un dialog cu ascultatorii, iar nu o trufasa, pedanta, sclivisita dojana sau o invatatura triumfalista.  Predicatorul si enoriasii pasesc impreuna - dibuind, revenind, staruind, pricepand anevoie, minunandu-se - catre Hristos.

Pret: 35.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
4.0
2013-09-18 08:40:56
Toudwcohn! That's a really cool way of putting it!

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

  • ercetările contemporane au evidențiat impactul pe care îl are consumul excesiv de zahăr asupra organismului nostru. Dincolo de bucuria momentană pe care o aduce o prăjitură sau un desert cu zahăr, consecințele pe termen lung pot fi serioase. Din fericire, opțiunile precum deserturile fără zahăr devin o alegere tot mai populară și benefică pentru sănătatea noastră.
   Consumul excesiv de zahăr este asociat cu diverse probleme de sănătate, precum creșterea riscului de obezitate, diabet de tip 2 și afecțiuni cardiace. Cercetările au arătat că zahărul adăugat în exces poate duce la inflamații cronice în organism, afectând în mod negativ funcțiile sistemului imunitar și ale organelor interne.

   Optarea pentru deserturi fără zahăr reprezintă o modalitate de a ne satisface pofta de dulce fără a compromite sănătatea. Aceste deserturi sunt adesea realizate cu îndulcitori naturali, precum mierea, ştevia sau fructele, oferindu-ne gustul dulce fără a recurge la efectele negative ale zahărului rafinat.

   Pe lângă beneficiile evidente pentru sănătate, deserturile fără zahăr se încadrează perfect într-un stil de viață echilibrat și într-o dietă sănătoasă. Ele pot fi o sursă valoroasă de nutrienți esențiali și pot contribui la menținerea unui nivel constant de
   energie, evitând creșterile bruște și scăderile de zahăr din sânge.
   Astfel, alegerea deserturilor fără zahăr nu este doar o opțiune delicioasă, ci și o decizie înțeleaptă pentru sănătatea noastră pe termen lung.

   În bucătărie, explorarea și adoptarea unor rețete creative fără zahăr devin o oportunitate de a experimenta cu ingrediente sănătoase și de a încorpora gusturi noi și inovative în dieta noastră. Astfel, putem transforma modul în care privim și selectăm deserturile, contribuind la un stil de viață mai echilibrat și plin de vitalitate.

Carti scrise de acelasi autor

watch series