Lebedele
Colectia: Alte carti
Autor:

O carte de colorat frumos si sugestiv realizata. Spatiile sunt usor de colorat iar modelele sunt la indemana tuturor copiilor.

Editura: Andreas Print
Format: 17*24
ISBN: 978-606-765-099-0
Numar de pagini: 16


Status: in stoc
Pret: 3.90 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Am depus toate eforturile ca sa scriu o carte cu un continut practic, dedicat intregii familii, o carte usor de inteles si de folosit.

      Continutul este organizat alfabetic.

      Atunci cand veti cauta boala de care sunteti interesati, veti gasi cele mai importante retete cu plante medicinale, impreuna cu explicatii referitoare la prepararea si folosirea lor.”

      Ierburile mele medicinale si sugestiile de retete propuse de mine au ajutat deja multi oameni in boli incipiente, situatii disperate, precum si boli grave.

      Aceasta carte va aduce incredere, siguranta si ajutor tuturor celor pentru care am scris-o!

      *

      Nota importanta:

      Orice cititor are posibilitatea sa gaseasca plantele potrivite pentru problemele sale de sanatate.

      Structura cartii si lista alfabetica a bolilor va vor ajuta sa folositi corect nenumaratele sfaturi.

      *

      Au trecut aproape zece ani de la aparitia primei mele carti, “Sanatate din farmacia Domnului”. Cartea a avut un succes extraordinar si acest lucru m-a incantat si m-a coplesit in acelasi timp. Pe de o parte, cunostintele mele despre plantele medicinale din Gradina Domnului si proprietatile lor vindecatoare au fost puse la dispozitia multor oameni, si aceasta a fost dorinta mea cea mai mare si mai sincera cand am scris cartea. Pe de alta parte, publicarea cartii, si mai ales succesul ei neasteptat, a fost, in multe cazuri, o binecuvantare ce mi-a schimbat viata dincolo de orice ima­ginatie, dar a si atras probleme asupra mea si a familiei mele.

      As vrea sa profit de ocazie si sa clarific faptul ca nu am sfatuit niciodata pe nimeni sa renunte la diagnosticul medicilor, la sfaturile si ajutorul acestora. Oricine face aceasta isi pune sanatatea in pericol in mod gratuit, iar eu sunt interesata sa ajut oamenii ca sa isi regaseasca sanatatea, nu sa ii pun in pericol. Prin urmare, va rog sa aveti incredere in medicii dumneavoastra – protejarea sanatatii este meseria lor. Şi, mai presus de orice, spuneti medicilor ce veti face, daca ati hotarat sa folositi plante medicinale si retete din aceasta carte.

      Din pacate, exista inca unii medici mai conservatori, de scoala veche, care refuza categoric sa accepte folosirea plantelor medicinale. O astfel de atitudine poate sa distruga increderea reciproca dintre medic si pacient. Chiar si in aceste conditii, motivul pentru care ei refuza nu este legat de rea-vointa, ci de faptul ca nu vor sa fie deschisi la ceva ce ei nu inteleg. Cu toate ca succesul autovindecarii este clar, nu e suficient ca sa ii convinga, atata vreme cat nu pot sa isi explice efectul plantelor medicinale. Intr-un fel, sunt in aceeasi pozitie cu ei – stiu ca plantele medicinale au efect si stiu cum sa le folosesc eficient, dar nu stiu de ce se intampla asta. Diferenta este ca eu accept cu cea mai mare bucurie darurile date de Dumnezeu, fara sa imi pun prea multe intrebari.

      Este imbucurator faptul ca unele firme si companii farmaceutice au preocupari de cercetare in domeniul plantelor medicinale si ca aloca sume de bani si depun eforturi ca sa afle motivele pentru care plantele medicinale au efect. De ceva timp, dependenta noastra totala de fertilizatorii chimici si de alte produse din industria chimica a poluat hrana si sursele de apa. Aceasta dependenta a creat boli noi, pe care incercam sa le tratam cu o cantitate si mai mare de chimicale. Şi aceasta nu e tot: ne-am facut rau noua si am transmis acest rau si generatiilor urmatoare. Reinvierea interesului pentru plantele medicinale este o parte a tendintelor de abordare a acestor probleme.

    • „Indragostit de faptele marete ale trecutului si de farmecul personajelor care le-a savârsit, autorul dezveleste, rând pe rând, chipuri marete ale zamislitorilor, fauritorilor si aparatorilor acestui neam, ale datatorilor de legi si datini, începând cu Traian-Fat-Frumos si Decebal-zmeul-Codrilor si continuând cu Atila-cel-Sângeros, cu Ionita-cel-Frumos, cu descalecatorii Negru-Voda din Fagaras si Dragos-Soarele- Maramuresului. Nu uita nici pe Vlaicu Voda si Bogdan Batrânul, pe Mircea si Alexandru cel Bun, pe Iancu Voda Ungureanu si nici pe Vlad Tepes, razbunatorul tuturor strâmbatatlor...

      Domnul Florian Cristescu, binecuvântatul redactor al «Fluierasului», a îmbogatit literatura populara româneasca printr-o foarte pretioasa si folositoare carte, care nu ar trebui sa lipseasca din mâna niciunui carturar român. Ea face cinste autorului deopotriva cu celelalte publicatii ale sale, pretioase si meritorii, care toate, împreuna, îi asigura un loc de cinste în literatura noastra, asezându-l în rândul celor mai de seama povestitori pentru copii si pentru popor.“  (Acad. Prof. Ion Nistor).

       

      *    *    *

       

      „Povestea neamului nostru scrisa pe întelesul tuturor (1920-1929), istorisire retiparita în multe editii si încununata cu lauri academici, preamareste virtutile moldovenilor si muntenilor, ca si ispravile de neasemuita vitejie ale atâtor voievozi întelepti si evlaviosi. Florian Cristescu tinde sa sadeasca în sufletul copiilor sentimentul iubirii de tara. Caldura si naturaletea spunerii, maniera familiala colocviala sunt argumente captatorii ale acestor evocari la gura sobei. “ (D.G.L.R., Academia Româna)

watch series