Heidi fetita muntilor

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-8958-04-3
Status: in stoc

Heidi fetita muntilor

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Andreas Print
Numar de pagini: 172

O traducere completa, absolut remarcabila a operei de capatâi a autoarei Johanna Louise Spyri: Heidi

Am considerat ca este absolut necesar - tinand cont de varsta copiilor carora le este adresata opera - sa ilustram cat mai frumos posibil lucrarea si credem ca desenatorul nostru, Constantin Armeanu, a surpins grafic foarte bine sirul actiunii. 

Lucrarea o recomandam cu caldura elevilor din ciclul primar dar cu siguranta nu putini din cititorii de orice varsta, pasionati de literatura, vor "gusta" cu multa placere din dulceata slovelor ei. 

Este conform programelor scolare pentru clasele I-VIII, aprobate de Ministerul Educatiei.

Pret: 13.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Creat de Edgar Rice Burroughs (01.09.1875 - 19.03.1950), romanul „Tarzan“ a apărut pentru prima dată, în 1912, în revista „The All-Story“.  „Tarzan din neamul maimuÈ›elor“ („Tarzan of the Apes“) a fost publicat în 1914. Au urmat 23 de continuări, câteva versiuni ale altor autori, È™i nenumărate adaptări în alte medii, autorizate È™i neautorizate.

      Tarzan este considerat unul dintre cele mai cunoscute personaje literare din lume. Acesta a apărut în filme, piese radio, adaptări pentru televiziune È™i benzi desenate. Au fost însă È™i numeroase parodii È™i lucrări piratate.

      În „Tarzan din neamul maimuÈ›elor“, primul volum original al seriei, autorul stabileÈ™te fundalul exotic È™i descrie trecerea, dură È™i palpitantă, spre bărbăÈ›ie a băiatului care fusese crescut de un trib de maimuţe mari în inima junglei primitive. 

      DeÈ™i E.R. Burroughs nu era un romancier elegant, el este considerat ca fiind un povestitor vivace. Majoritatea romanelor sale încă se tipăresc. Într-o cronică despre seria „Tarzan“, din 1963, criticii, deÈ™i subliniază câteva dintre deficienÈ›ele pe care cărÈ›ile acestuia le au ca opere literare, îl laudă pe Burroughs pentru că a creat o „figură de vis cu ochii deschiÈ™i“, convingătoare.

      Alte scrieri care îl au ca personaj principal pe Tarzan: „Fiul lui Tarzan“, „Tarzan şi leul de aur“, „Întoarcerea lui Tarzan“, „Fiarele lui Tarzan“ etc. 

watch series