Fapte minunate de la Parinti atoniti

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-7897-93-0
Status: in stoc

Fapte minunate de la Parinti atoniti

1 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Manastirea Sihastria
Numar de pagini: 184

Aceasta carte cuprinde un buchet de intamplari duhovnicesti, vedenii si fapte ziditoare de suflet din trecutul apropiat si indepartat, pastrate in manuscrise si adunate cu grija de calugari aghioriti, spre folosul tuturor.

Majoritatea acestor fapte au fost traduse si copiate in limba romana, cu multa grija si migala, de eruditul schimonah Irinarh Sisman, originar din judetul Dolj, ce s-a nevoit in Schitul Romanesc Prodromu in primele decenii ale secolului XX.

Pret: 9.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • In cazul gandirii crestine astazi, credinta si ratiunea nu doar ca se contrazic mai putin ca oricand, dar insasi problema presupusului lor conflict n-are nici un sens si nici macar n-ar trebui sa se puna.  Ne putem pierde eventual credinta, dar cu siguranta nu pentru ca am castigat in ratiune.  S-ar putea sa pierdem din credinta tocmai pentru ca ne imaginam ratiunea incapabila sa inteleaga o parte — si inca o parte decisiva, chiar cea mai decisiva — din ceea ce viata noastra ne face sa experimentam.  Foarte repede cedam: ratiunea nu intelege totul, suntem nevoiti sa admitem spatii imense care ne raman de neinteles si irationale, pe care le abandonam credintei si parerii; si foarte repede renuntam definitiv sa mai gandim ceea ce am alungat deja din campul sensibilului. Din acest somn al ratiunii se ivesc atunci cosmaruri — ideologice.  Prea repede socotita ca venind de la sine si cu totul naturala, separatia intre credinta si ratiune se naste astfel intai dintr-un deficit de rationalitate, dintr-o capitulare fara lupta a ratiunii inaintea a ceea ce e presupus de negandit.  Dar daca nu ne pierdem credinta dintr-un exces de practica a rationalitatii, s-ar putea, din contra, sa ne pierdem adeseori din rationalitate pentru ca excludem prea repede credinta si domeniul pe care ea il deschide, cel al Revelatiei.  Pierzandu-ne credinta pierdem din ratiune.

watch series