• "Cu toate evenimentele minunate pe care le traversasem alaturi de parintele Paisie, ma indoiam de el. Era posibil sa vada lucrurile intr-o maniera strict personala, iar realitatea sa-l depaseasca. Nu excludeam posibilitatea ca el sa detina numai o parte a adevarului, si sa existe si alte parti de adevar in alte sisteme de gandire si in alte religii. Poate ca ma lasam influentat prea mult de puternica sa personalitate, de mediul Sfantului Munte in general. Am hotarat, asadar, sa ofer sanse egale si yoghinilor hindusi. Ii cunoscusem, desigur, inainte de a-l intalni pe parintele Paisie, dar nu mersesem niciodata in India, in epicentrul religiei lor. Am decis, prin urmare, sa plec si sa traiesc impreuna cu ei, sa ma amestec printre ei, sa-mi deschid sufletul dinaintea lor, asa cum facusem si in cazul monahilor ortodocsi. Am trait luni de zile in diverse ashramuri, impreuna cu swami si gurusi. Faceam totul impreuna cu ei: ma sculam dimineata, mancam, munceam, discutam, aplicam exercitii yoga. Pentru a cunoaste un lucru trebuie sa-l traiesti, nu sa-l analizezi pur teoretic. In consecinta, ma hotarasem sa-mi impun o deschidere totala fata de India si tot ceea ce insemna ea. Oscilam asadar intre doua influente spirituale foarte puternice. Cea mai mica inclinare a intentiei mele avea o rezonanta imediata asupra efortului meu spiritual. Eram angrenat intr-o lupta plenara, care angaja intreaga mea fiinta. Pericolele de rigoare imi amenintau nu doar modul de viata, ci si intreaga existenta. Am fost ajutat, sau mai degraba salvat, prin interventiile lui Dumnezeu".

Despre noi

          Studiul cărtilor duhovnicesti a fost dintotdeauna un izvor nesecat de cunoastere al învătăturilor dumnezeiesti. El este totodată si o armă puternică pentru evlaviosul crestin în lupta sa duhovnicească de fiecare zi, ajutându-l să înfrunte cu usurintă ispitele si încercările care îl împresoară necontenit. 
          Jertfeste putină vreme pentru a arunca o privire asupra cărtilor noastre. Este cu neputintă să nu găsesti în această nepretuită vistierie duhovnicească ceva pentru folosul sufletului tău.

Program si telefoane de contact

Editura Evanghelismos
Str. Ionescu Gheorghe nr. 5,
Bl. 141, Sc. 1, Ap. 2,
Bucuresti, Sector 4
Pentru comenzi:
Tel.: 021-331.10.22

Program Editura:
Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

Telefon (comenzi): 021.33.11.022

Adresa de e-mail: contact[at]evanghelismos.ro

Oferta de carte

Descarcă oferta de carte a Editurii Evanghelismos

          Întreaga ofertă de carte a Editurii Evanghelismos o puteti acum descărca în format Excel. Comezile se pot plasa prin e-mail la adresa contact@evanghelismos.ro specificând titlul cărtilor, numărul de bucăti din fiecare precum si adresa de livrare.

         Va aducem aminte ca valoarea comenzilor trebuie sa fie de minim 30 de lei pentru expedierile prin Posta Romana.

Vizualizeaza oferta de carte a Editurii Evanghelismos

Intrebari frecvente

Cum pot achizitiona cărtile Editurii Evanghelismos?

          Dacă sunteti din Bucuresti ne puteti vizita la sediul editurii sau direct la Librăria Evanghelismos, Calea Serban Vodă nr. 18-20, Sectorul 4 pentru a vă alege titlurile care vă interesează. Dacă sunteti din afara capitalei puteti comanda titlurile direct de pe acest site.

 

Cum functioneaza sistemul de comanda online?

          Pentru a veni in preintampinarea problemelor ce pot apare la trimiterea cartilor prin Posta Romana, pe site-ul Editurii Evanghelismos exista 3 pasi de finalizare si expediere a comenzii.

          Primul pas este realizat de dumneavoastra, adaugand cartile in Cosul de cumparaturi si finalizand comanda.

          Urmatorii pasi sunt realizati de noi si constau in finalizarea coletului (pregatirea fizica a coletului pentru expeditie) si expedierea lui la serviciul de curierat.

          Pentru a fi la curent cu stadiul in care se afla coletul dvs., puteti verifica sectiunea "Istoric cumparaturi" disponibila in contul dvs. de pe site dupa ce va autentificati. 

          Din contul dvs. veti putea vedea comanda in stadiile "Comenzi trimise", "Comenzi finalizate" si "Comenzi expediate".

          Cand comanda este "expediata" veti primi un email (valabil atat pentru comenzile cu cont cat si cele fara cont creeat) ce va va informa in legatura cu data la care a fost plasat coletul la posta precum si indicatii privind ridicarea lui.

          Pentru comenzile livrate prin Posta Romana, va rugam sa verificati la cel mai apropiat oficiu postal in termen de 3-7 zile de la expedierea comenzii, in caz ca nu ati primit nici un preaviz de ridicare al coletului prin posta.


Cât costă livrarea cărtilor?

          Pentru comenzile prin Posta Romana costurile livrarii sunt suportate de Editura Evanghelismos, conditia fiind ca valoarea comenzii sa fie de minim 30 de lei.

      Pentru comenzile prin Curier Rapid ce depasesc 100 de lei taxele sunt suportate de Editura Evanghelismos numai in localitatile din reteaua de acoperire a Fan Courier. Pentru alte localitati taxele de livrare vor fi suportate de cumparator. Pentru comenzile ce nu depasesc 100 de lei, cumparatorul va suporta taxele de curierat: 19 lei (17 lei in Bucuresti) pentru coletele cu o greutate 1 kg, adaugandu-se cate 1.45 lei pentru fiecare kg. suplimentar. Pentru clientii care se afla in alte localitati decat cele din aria de acoperie a Fan Courier se va percepe o taxa suplimentara in valoare de 0.96 lei/km.

Aria de acoperie a Fan Courier o puteti afla accesand urmatorul link: https://www.fancourier.ro/acoperire/

Unde mă pot adresa dacă am alte întrebări?

          Pentru orice întrebări legate de titlurile editate precum si de procesul de comandă vă rugăm să ne scrieti la adresa editura.evanghelismos@gmail.com.