Termeni si conditii

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatii legale


EDITURA EVANGHELISMOS  S.R.L este o societate constituită conform legislației române și reglementărilor Legii 31/1990. Societatea are sediul social in Bucuresti , Str. IONESCU GHEORGHE nr.5, bl.141,  Parter, ap.2, sector.4, este inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti cu J40/3731/2007, CUI 21181821.

LIBRARIA EVANGHELISMOS , situata in Bucuresti , Calea Serban Voda nr.18-20 ,sector.4, are ca principal obiect vanzare de  Carte Bisericeasca. Personalul calificat , va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti cartea dorita.

EDITURA EVANGHELISMOS  ,, LIBRARIA TA VIRTUALA”  , respectiv ,,www.evanghelismos.ro” , vine in ajutorul clientilor cu propunerea de a nu se mai deplasa din fata calculatorului , de a permite clientului sa caute , sa citeasca , sa asculte si sa comande cartea dorita .

Politica de Securitate


EDITURA EVANGHELISMOS  S.R.L se obligă să vă protejeze datele și să vă respecte intimitatea. Datele personale subscrise (în caz că acestea există) pe acest site vor fi utilizate strict în scopurile menționate, ( de a comanda carti , inregistrare cont sau a deveni membru ).

De asemenea, serverul nostru înregistrează adresele IP ale tuturor vizitatorilor. Adresele IP sunt numere, similare celor de telefon, care nu dezvăluie informații despre identitatea persoanelor care accesează site-ul, ci doar informații legate de identitatea computerului. Înregistrarea adreselor IP permite doar stocarea informațiilor care privesc strict data, ora și durata vizitelor efectuate de către un anumit computer. Compania noastră folosește acest tip de informații doar pentru evaluarea și îmbunătățirea site-ului.

Aveți dreptul să solicitați o copie a tuturor informațiilor despre dumneavoastră pe care le deținem (în caz că acestea sunt colectate), și, de asemenea, să cereți corectarea acestor informații sau ștergerea lor. Aceste solicitări, precum și orice alt fel de întrebări sau comentarii privind protecția datelor sunt binevenite și ni le puteți adresa prin formularul de contact.  

Politica privind Cookies


Avem acces, de asemenea, la informații privind utilizarea site-ului, informații care sunt stocate pe hard disk-ul computerului dumneavoastră cu ajutorul unor fișiere de tip “cookie”.

Mesaje electronice nesolicitate

Publicarea adreselor electronice pe acest site se face strict în scopul comunicării profesionale și nu trebuie să fie înțeleasă ca un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.

Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra conținutului acestui site aparțin EDITURA EVANGHELISMOS  S.R.L și celor autorizați de către aceasta. Copierea, transmiterea sau distribuirea conținutului este interzisă ȋn lipsa acordului scris al EDITURA EVANGHELISMOS  S.R.L

Trimiteri și acuratețea informației

EDITURA EVANGHELISMOS  S.R.L oferă celor interesați permisiunea de a face trimiteri la acest site ȋn mod liber. EDITURA EVANGHELISMOS  S.R.L se obligă să ȋnlăture neȋntarziat de pe site orice trimitere, ȋn cazul ȋn care această acțiune este solicitată de către entitatea la care se face trimitere.

Acest site nu este sponsorizat de către  asociat cu niciuna dintre entitățile la care se face trimitere, cu excepția cazurilor ȋn care acest lucru este menționat expres.

Prezența trimiterilor are strict rolul de a semnala un material care poate fi de interes pentru cititor.

Prezenta sectiune reprezinta  informare cu privire la dispozitiile legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor care acceseaza , comanda si achizitioneaza de pe siteul EDITURA EVANGHELISMOS  ,, LIBRARIA TA VIRTUALA” si sunt de acord ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate in scopul sus -mentionat .

 

Potrivit art 4 punctul 2 din Regulamentul UE nr.679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene privind protectia datelor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE9Regulament general privind protectia datelor), publicat in Jurnalul Oficial nr. 119L/04.05.2016, prin prelucrare se intelege orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea , stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod , alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.