Trezire duhovniceasca - Editite cartonata. Cuvinte duhovnicesti - Vol. 2

Format: 14,5x20,5 cm
ISBN: 973-86402-1-0
Status: momentan indisponibil

Trezire duhovniceasca - Editite cartonata. Cuvinte duhovnicesti - Vol. 2

5 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Cuvinte duhovnicesti
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 400

Multi parinti cu viata sfanta au scris sau au vorbit despre anii grei ce vor veni. Parintele Paisie in marea sa dragoste fata de oameni a fost permanent preocupat de aceasta problema si de fiecare data cand a avut prilejul a dat sfaturi despre felul in care trebuie sa ne pregatim pentru a face fata incercarilor si ispitelor vremurilor din urma.

In volumul al doilea, intitulat "Trezire duhovniceasca", sunt cuprinse subiecte care se refera la realitatea contemporana, care ne cheama la neincetata trezvie si nevointa si ne pregatesc pentru situatiile grele cu care probabil ne vom cronfunta, deoarece am vazut ca deja s-a implinit ceea ce adesea ne spunea Batranul: "Vom trece prin furtuni dupa furtuni.  Acum, pentru cativa ani, asa vom merge.  Peste tot este o fierbere generala".

Pret: 20.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (4) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2021-11-11 19:39:16
Doresc si eu cartile , Trezire duhovniceasca....1.2.3.4.5.6.

:
5.0
2016-11-12 14:40:05
Toate cele 6 volume sunt exceptionale.Le recomand cu caldura. De asemenea si MARII INITIATI AI INDIEI SI PARINTELE PAISIE este deosebita.Dupa ce o ve-ti citi cu siguranta va ve-ti schimba parerea despre yoga si hinduism!!!

:
5.0
2014-02-13 15:49:32
Va rog sa-mi exepediati cartile comandate. Va multumesc!

:
5.0
2013-12-16 06:03:24
As dori sa puneti comanda la posta luni 16 dec sau cel tarziu marti. Corbeanu Dan-Constantin str. M. Kogalniceanu, nr. 23 bloc P4, apt. 8 620036 Focsani, jud. Vrancea

:
5.0
2013-09-17 20:23:06
Ive seen this great australian band from when they setratd with Bon Scott twice and every tour since then with both Razors Edge & both Black Ic...

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

  • Volumul al treilea cuprinde subiecte care il pot ajuta pe omul chinuit de pacat sa dobandeasca nelinistea cea buna si sa se nevoiasca duhovniceste pentru a se elibera de legaturile pacatului.  Traind pocainta crestinul se va putea dezbraca de omul sau cel vechi care, precum spune undeva Staretul, este "un chirias rau inlauntrul nostru si, ca sa plece, trebuie sa-i daramam casa si sa incepem sa zidim cladirea cea noua, adica pe omul cel nou".

   In prima parte a acestui volum au fost cuprinse cu precadere unele cuvinte din cele pe care ni le-a spus Staretul referitoare la ganduri.

   Partea a doua se refera la marea binecuvantare pe care o primeste omul de la Dumnezeu atunci cand este nedreptatit si infrunta duhovniceste nedreptatea.

   Partea a treia face referire la pacat, care transforma in iad viata pamanteasca; viata care poate deveni, insa, Rai prin nevointa duhovniceasca.

   In partea a patra se arata felul in care puterile intunericului, care actioneaza prin uneltele lor, vrajitorii, inselatii etc., desi sunt cu adevarat foarte slabe, pot deveni tari atunci cand omul le da drepturi asupra sa printr-un oarecare pacat greu, prin care si primeste influenta diavoleasca.

   In sfarsit, in partea a cincea se accentueaza ca Taina Marturisirii este absolut necesara pentru iertarea pacatelor si ca tot crestinul care voieste sa umble cu siguranta in viata duhovniceasca trebuie sa aiba un povatuitor duhovnicesc.

Carti scrise de acelasi autor

watch series