Canoanele Maicii Domnului

Format: 16,5x23,5 cm
ISBN: 978618-83787-1-1
Status: in stoc

Canoanele Maicii Domnului

4 recenzii (nota 4.7)

Colectia: Alte aparitii
Autor:
Editura: Chilia Buna-Vestire
Numar de pagini: 414

Primiti cu bucurie, dreptcredinciosilor, aceasta carte si va indeltniciti intru citirea ei.  Ca daca toti Sfintii, Apostolii, Mucenicii si Cuviosii, care au rabdat multe feluri de chinuri si de necazuri pentru Domnul, au catre Dansul multa indrazneala, ca niste slugi ale Lui, cu cat mai vartos mult milostiva Lui Maica, ceea ce stapaneste toata zidirea, are mai multa indrazneala decat toti Sfintii sa mijloceasca catre Dansul, asa cum s-a aratat in diferite timpuri, mai inainte de a se face Judecata cea a toata lumea, caci a izbavit multe suflete din cursele diavolului, dupa cum se arata in multe carti.

Pret: 70.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (2) - Pagina 1 din 1
:
4.7
2023-07-03 09:06:04
Re: Doamne ajuta. Pentru expedierea in Italia taxele de livrare sunt in valoare de 93 lei. Daca aveti pe cineva in Romania care sa va poata trimite coletul, il putem trimite acelei persoane. Pentru alte amanunte contactati-ne pe e-mail: editura.evanghelismos@gmail.com
-------------------------------
in data de 2023-07-02 13:32:38, Niculina Gabor a scris:
"Vreau carte cu canoanelleMAICII DOMNULUI dar eu locuesc in Italia "

:
4.7
2023-07-02 13:32:38
Vreau carte cu canoanelleMAICII DOMNULUI dar eu locuesc in Italia

:
4.7
2017-08-31 16:16:41
str. varsi, nr 24 loc. campeni jud. alba

:
4.7
2015-11-06 07:51:13
buna ziua! as dori sa stiu daca trimiteti carti prin curier si cat costa. Sau cat costa prin posta si care trebuie sa fie valoarea minima a comenzii.Va multumesc anticipat. O zi frumoasa!

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • In chilia Cinstitei Cruci a mănăstirii Stavronikita, în ultimii ani ai vieţii sale, stareţul Tihon primea monahi de pe întregul Munte Athos, printre ei – şi pe viitorul sfânt Paisie Aghioritul. Înainte de a muri, stareţul Tihon i-a lăsat moştenire Cuviosului Paisie chilia sa, promiţându-i că „va veni să se vadă cu el”. Cuviosul Paisie îşi amintea mai târziu: „Era 10 septembrie 1971, miezul nopţii. Eu mă rugam şi deodată am văzut cum intră în chilie Stareţul meu! Am sărit, i-am prins picioarele şi le-am sărutat cu evlavie. Nu am înţeles cum s-a desprins din mâinile mele, a intrat în biserică şi a dispărut. Desigur, nimeni nu înţelege cum se petrec asemenea întâmplări. Şi acestea nu se pot explica logic, de aceea se şi numesc minuni. Am aprins îndată o lumânare (în timpul în care s-a întâmplat aceasta, ardea doar candela), pentru a însemna în calendar ziua în care mi s-a arătat Stareţul, ca să nu uit. Când am văzut că aceea era ziua adormirii lui (10 septembrie), m-am întristat foarte tare că această zi trecuse pe neobservate pentru mine. Mă gândesc că bunul părinte mă va ierta, pentru că în ziua aceea, de la răsărit până la apus, am avut mulţi vizitatori, obosisem mult, eram la capătul puterilor şi uitasem absolut de toate. Altfel, aş fi înfăptuit ceva, ca să-mi aduc şi mie folos, şi pe stareţ să-l bucur cu o priveghere de noapte”.

watch series