Canoanele Maicii Domnului

Format: 16,5x23,5 cm
ISBN: 978618-83787-1-1
Status: in stoc

Canoanele Maicii Domnului

4 recenzii (nota 4.7)

Colectia: Alte aparitii
Autor:
Editura: Chilia Buna-Vestire
Numar de pagini: 414

Primiti cu bucurie, dreptcredinciosilor, aceasta carte si va indeltniciti intru citirea ei.  Ca daca toti Sfintii, Apostolii, Mucenicii si Cuviosii, care au rabdat multe feluri de chinuri si de necazuri pentru Domnul, au catre Dansul multa indrazneala, ca niste slugi ale Lui, cu cat mai vartos mult milostiva Lui Maica, ceea ce stapaneste toata zidirea, are mai multa indrazneala decat toti Sfintii sa mijloceasca catre Dansul, asa cum s-a aratat in diferite timpuri, mai inainte de a se face Judecata cea a toata lumea, caci a izbavit multe suflete din cursele diavolului, dupa cum se arata in multe carti.

Pret: 70.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (2) - Pagina 1 din 1
:
4.7
2023-07-03 09:06:04
Re: Doamne ajuta. Pentru expedierea in Italia taxele de livrare sunt in valoare de 93 lei. Daca aveti pe cineva in Romania care sa va poata trimite coletul, il putem trimite acelei persoane. Pentru alte amanunte contactati-ne pe e-mail: editura.evanghelismos@gmail.com
-------------------------------
in data de 2023-07-02 13:32:38, Niculina Gabor a scris:
"Vreau carte cu canoanelleMAICII DOMNULUI dar eu locuesc in Italia "

:
4.7
2023-07-02 13:32:38
Vreau carte cu canoanelleMAICII DOMNULUI dar eu locuesc in Italia

:
4.7
2017-08-31 16:16:41
str. varsi, nr 24 loc. campeni jud. alba

:
4.7
2015-11-06 07:51:13
buna ziua! as dori sa stiu daca trimiteti carti prin curier si cat costa. Sau cat costa prin posta si care trebuie sa fie valoarea minima a comenzii.Va multumesc anticipat. O zi frumoasa!

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • Fotografiile sunt preluate din Arhivele Statului Rus și din colecții private și au fost colorizate de graficiana Olga Shirnina în colaborare cu experți în cromatica uniformelor militare.

      Cartea are la bază scrisori, mărturii, jurnale, memorii și alte texte esențiale și nepublicate până acum, care prezintă o biografie unică și obiectivă a țarului Nicolae al II-lea și a familiei sale. Un portret plin de viață al Țarilor Mucenici reiese din scrierile lor personale și din ale celor care au trăit foarte aproape de ei. Fiind întemeiată strict pe izvoare primare, cartea scoate la lumină și multe fapte necunoscute și nedezvăluite, care demonstrează că multe adevăruri cu privire la viața și martiriul Țarilor Mucenici rămân trecute sub tăcere sau denaturate până astăzi. Între istoricii care au lucrat la proiect se numără și Nicholas B.A. Nicholson, Helen Azar și Helen Rappaport, toți specialiști de renume în istoria familiei Romanov.

      „Curând va veni primăvara să ne încălzească inimile. Mai întâi calea crucii și apoi bucurie și desfătare. Se împlinește un an de când ne-am despărțit, dar ce este timpul? Viața aici e nimic – veșnicia e totul, iar noi trebuie să ne pregătim sufletele încă de acum pentru Împărăția Cerurilor. Până la urmă, nimic nu e atât de îngrozitor și chiar de ne vor lua totul, nu ne pot lua sufletele. (…) Trăim pe pământ, dar suntem deja pe jumătate plecați în lumea cealaltă. Vedem totul în altă lumină. Pentru noi, toate au rămas în urmă, iar ce va aduce viitorul nu pot ști, doar Dumnezeu știe – ne-am predat cu totul în mâinile Lui. Cu cât suferim aici mai mult, cu atât mai bine ne va fi pe celălalt tărâm, unde ne așteaptă atât de mulți dragi nouă. Cum am putea să cerem mai mult? Pur și simplu, îi mulțumim Domnului pentru fiecare zi care se sfârșește cu bine.” Din jurnalul țarinei Alexandra

watch series