Editura Evanghelismos - Carti in slujirea aproapelui

     Editura Evanghelismos a fost fondata in anul 2001 la indemnul parintilor de la Schitul Lacu, "Sfantul Munte Athos". De atunci si pana in prezent, se pastreaza o legatura permanenta cu parintii de la Chilia "Buna Vestire" - Schitu Lacu, iar orice publicare de carte se realizeaza cu binecuvantarea acestora. Cartile sunt traduse in limba romana, respectand in conformitate originalele din limba greaca si reprezinta o modalitatea a crestinului ortodox de a fi in legatura cu tot ceea ce inseamna vietile si minunile sfintilor parinti contemporani, dar reprezinta totodata si o calauza pentru o viata mult mai aproape de Dumnezeu. Omul contemporan se afla intr-un continuu conflict atat interior, cat si exterior generat de tot ceea ce il inconjoara. Intr-o era atat de grabita si lipsita de timp, uitam sa acordam putina atentie si sufletului nostru, care este de fapt esenta a tot ceea ce suntem. In dorinta noastra de a alerga spre orizonturi de neatins, uitam ca Dumnezeu nu trebuie cautat prea departe, ci in sufletele noastre si ca El este cel care ne ofera "Timpul", iar noi uitam sa-i acordam o "Clipa".

            Speram ca veti zabovi macar o clipa printre "rafturile" acestei librarii interactive si veti fi dornici sa cititi cuvintele pentru suflet, scrise "cu durere si dragoste, pentru omul contemporan", de catre sfintii parinti ai vremurilor noastre.

Oferta de carte a Editurii Evanghelismos poate fi consultata aici.

Despre noi

          Studiul cărtilor duhovnicesti a fost dintotdeauna un izvor nesecat de cunoastere al învătăturilor dumnezeiesti. El este totodată si o armă puternică pentru evlaviosul crestin în lupta sa duhovnicească de fiecare zi, ajutându-l să înfrunte cu usurintă ispitele si încercările care îl împresoară necontenit. 
          Jertfeste putină vreme pentru a arunca o privire asupra cărtilor noastre. Este cu neputintă să nu găsesti în această nepretuită vistierie duhovnicească ceva pentru folosul sufletului tău.

Program si telefoane de contact

Editura Evanghelismos
Str. Ionescu Gheorghe nr. 5,
Bl. 141, Sc. 1, Ap. 2,
Bucuresti, Sector 4
Pentru comenzi:
Tel.: 021-331.10.22

Program Editura:
Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

Telefon (comenzi): 021.33.11.022

Adresa de e-mail: contact[at]evanghelismos.ro

Oferta de carte

Descarcă oferta de carte a Editurii Evanghelismos

          Întreaga ofertă de carte a Editurii Evanghelismos o puteti acum descărca în format Excel. Comezile se pot plasa prin e-mail la adresa contact@evanghelismos.ro specificând titlul cărtilor, numărul de bucăti din fiecare precum si adresa de livrare.

         Va aducem aminte ca valoarea comenzilor trebuie sa fie de minim 30 de lei pentru expedierile prin Posta Romana.

Vizualizeaza oferta de carte a Editurii Evanghelismos

Intrebari frecvente

Cum pot achizitiona cărtile Editurii Evanghelismos?

          Dacă sunteti din Bucuresti ne puteti vizita la sediul editurii sau direct la Librăria Evanghelismos, Calea Serban Vodă nr. 18-20, Sectorul 4 pentru a vă alege titlurile care vă interesează. Dacă sunteti din afara capitalei puteti comanda titlurile direct de pe acest site.

 

Cum functioneaza sistemul de comanda online?

          Pentru a veni in preintampinarea problemelor ce pot apare la trimiterea cartilor prin Posta Romana, pe site-ul Editurii Evanghelismos exista 3 pasi de finalizare si expediere a comenzii.

          Primul pas este realizat de dumneavoastra, adaugand cartile in Cosul de cumparaturi si finalizand comanda.

          Urmatorii pasi sunt realizati de noi si constau in finalizarea coletului (pregatirea fizica a coletului pentru expeditie) si expedierea lui la serviciul de curierat.

          Pentru a fi la curent cu stadiul in care se afla coletul dvs., puteti verifica sectiunea "Istoric cumparaturi" disponibila in contul dvs. de pe site dupa ce va autentificati. 

          Din contul dvs. veti putea vedea comanda in stadiile "Comenzi trimise", "Comenzi finalizate" si "Comenzi expediate".

          Cand comanda este "expediata" veti primi un email (valabil atat pentru comenzile cu cont cat si cele fara cont creeat) ce va va informa in legatura cu data la care a fost plasat coletul la posta precum si indicatii privind ridicarea lui.

          Pentru comenzile livrate prin Posta Romana, va rugam sa verificati la cel mai apropiat oficiu postal in termen de 3-7 zile de la expedierea comenzii, in caz ca nu ati primit nici un preaviz de ridicare al coletului prin posta.


Cât costă livrarea cărtilor?

         Taxele de tranport sunt in valoare de 20 de lei pentru comenzile cu o valoare mai mica de 150 de lei. Pentru comenzile ce depasesc aceasta valoare, taxele sunt suportate de Editura Evanghelismos.

Unde mă pot adresa dacă am alte întrebări?

          Pentru orice întrebări legate de titlurile editate precum si de procesul de comandă vă rugăm să ne scrieti la adresa editura.evanghelismos@gmail.com.