Bucuria de a darui

Format: 11x19 cm
ISBN: 978-606-8562-77-3
Status: momentan indisponibil

Bucuria de a darui

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 140

M-am gândit să scriu această carte, dar nu mă așteptam să iasă așa de frumoasă!

Am rugat vreo douăzeci de cunoscuți să-mi trimită câte o mărturie sau două din viața lor, în care au făcut bine, au ajutat pe cineva, i-au bucurat pe cei din jur și au primit, în schimb, bucurie sufletească.

Am început cartea cu o mărturie personală, apoi au urmat mărturiile de la acești oameni minunați. Îi numesc astfel pentru că și mărturiile lor sunt minunate. Aș putea spune că pe cele mai frumoase le-am primit de la mame, pentru că ele știu să iubească mai mult.

Sunt sigur că o să vă placă și aceasta nu datorită mie, ci celor care au trimis aceste minunate mărturii.

Monah Pimen Vlad

Pret: 5.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • In cazul gandirii crestine astazi, credinta si ratiunea nu doar ca se contrazic mai putin ca oricand, dar insasi problema presupusului lor conflict n-are nici un sens si nici macar n-ar trebui sa se puna.  Ne putem pierde eventual credinta, dar cu siguranta nu pentru ca am castigat in ratiune.  S-ar putea sa pierdem din credinta tocmai pentru ca ne imaginam ratiunea incapabila sa inteleaga o parte — si inca o parte decisiva, chiar cea mai decisiva — din ceea ce viata noastra ne face sa experimentam.  Foarte repede cedam: ratiunea nu intelege totul, suntem nevoiti sa admitem spatii imense care ne raman de neinteles si irationale, pe care le abandonam credintei si parerii; si foarte repede renuntam definitiv sa mai gandim ceea ce am alungat deja din campul sensibilului. Din acest somn al ratiunii se ivesc atunci cosmaruri — ideologice.  Prea repede socotita ca venind de la sine si cu totul naturala, separatia intre credinta si ratiune se naste astfel intai dintr-un deficit de rationalitate, dintr-o capitulare fara lupta a ratiunii inaintea a ceea ce e presupus de negandit.  Dar daca nu ne pierdem credinta dintr-un exces de practica a rationalitatii, s-ar putea, din contra, sa ne pierdem adeseori din rationalitate pentru ca excludem prea repede credinta si domeniul pe care ea il deschide, cel al Revelatiei.  Pierzandu-ne credinta pierdem din ratiune.

watch series