Cuvinte din inima

Format: 17x24 cm
ISBN: 978-606-8562-16-2
Status: in stoc

Cuvinte din inima

2 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Margaritare ale ortodoxiei
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 398

Stareta Macrina a fost un om cu multe incercari inca din varsta copilariei. Am cunoscut-o inca din lume, caci avea o legatura duhovniceasca deosebita cu mama mea, care o sprijinea in felurite chipuri pentru ca era orfana. Era un suflet virtuos si se distingea prin smerenia ei, prin blandete, prin atentia ei si prin neincetata rugaciune. Avea o minte foarte curata. O cugetare atat de "curata" nu am intalnit la nici un alt om.

Ca monahie avea o ascultare oarba si multa acrivie in indatoririle ei monahale. Frica lui Dumnezeu, pomenirea mortii si menirea dumnezeiasca a omului au fost cultivate inca din copilarie in sufletul ei, care apoi au devenit adevarate trairi. Nemarginita ei rabdare, dragostea ei si neadormitul ei interes pentru mantuirea obstii o stapaneau necontenit. Problemele oamenilor care veneau la ea le facea ale ei si se straduia, prin rugaciunea si cuvantul ei, sa ajute la rezolvarea lor.

Manastirea aceasta, prin contributia Staretei, a constituit o metropola si pentru alte manastiri care au fost intemeiate cu binecuvantarea lui Dumnezeu, atat in Grecia, cat si in strainatate, in America si Canada.

Acum sufletul ei se odihneste - asa cum m-a odihnit si pe mine - si se veseleste vesnic in Rai impreuna cu ceata Cuvioaselor Fecioare.

Staretul Efrem Filotheitul

Pret: 40.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2023-03-17 04:57:59
O carte din Suflet si pentru Suflet! Doamne Ajuta!

:
5.0
2015-10-14 00:13:29
Va rog sa adaugati aceasta comanda la comanda 15101468. Doresc sa fac comanda online, sa efectuez plata online, dar sa ridice cineva cartile de la sediul Dvs. din Bucuresti. Domnul care va ridica cartile mi le aduce personal in Cehia. Va multumesc.

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

watch series