Preotul Nicolae Koghionis (1928-2006)

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-7812-91-9
Status: in stoc

Preotul Nicolae Koghionis (1928-2006)

1 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Margaritare ale ortodoxiei
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 176

Daca va voi cineva sa estimeze lucrarea Parintelui Nicolae Koghionis va trebui sa bata la toate usile caselor imensei parohii a Sfantului Elefterie Pediu Areos (Ghizi) din Atena pentru a intreba despre smeritul si simpaticul preot care ii vizita din cand in cand pentru a savarsi Agheasma, Sfantul Maslu, pentru a le duce Sfanta Impartasanie sau pentru a-i convinge sa se aboneze la reviste religioase; pentru a absorbi durerea sutelor de neputiinciosi pe care ii vizita in anumite rastimpuri, pentru a discuta cu nenumaratele suflete greu ranite ce si-au aflat odihna sub epitrahilul sau, pentru a asculta cu rabdare problemele semenilor nostri sensibili, cuprinsi de boli sufletesti, pe care niciodata nu-i intrerupea la marturisire si pe care, cu harisma sa, stia sa-i odihneasca.

Pret: 7.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

  • Așa cum este evidențiat în conținutul cărții, alimentația constituie mai ales o provocare, pentru că de ea depinde sănătatea oamenilor. Însă multitudinea produselor alimentare existente pe piață, pentru care nu mai depunem nici un minim de efort, ne tentează, uneori ne domină viețile, din ce în ce mai ocupate, iar abordarea unei alimentații sănătoase, de a adăuga în ea și bucuria de a o prepara, se pierde treptat.  

   Este important, totuși să ne educăm din punct de vedere alimentar, să cunoaștem nutrienții de bază, macronutrienții- proteine, glucide, lipide-,pentru a crea un echilibru necesar funcționării corespunzătoare a organismului. 

   De asemenea, este necesar să înțelegem și importanța micronutrienților - cel puțin vitaminele și sărurile minerale-, care vin în completarea nevoilor de bază ale organismului și luptă împotriva agenților infecțioși sau a radicalilor liberi.

   Vă îndemn cu încredre să citiți cu atenție recomandările din această carte și să procedați în consecință. Fiecare dintre dumneavoastră este liber să aleagă ce consumă și în ce cantitate dorește, însă rațiunea, alături de puterea limitării, ne ajută să ducem o viață sănătoasă, în care să avem parte de gust și culoare.

   De asemenea, vă invit să încercați rețetele numeroase și să vă delectați papilele gustative, ori de câte ori timpul vă permite. Spor la citit și la gătit!

    

   Cercetător științific grad I

   Conf. dr. ing. Nastasia Belc

   Institutul Național de Cercetare Dezvoltare                                                                                                                pentru Bioresurse Alimentare

   Membru titular al Academiei de Științe                                                                                                                        Agricole și Silvice Gheorghe Ionescu-Șișești

    

                                                                                                                   

watch series