In mijlocul durerii, la capataiul celor suferinzi

Format: 13x20cm
ISBN: 978-606-666-112-6
Status: momentan indisponibil

In mijlocul durerii, la capataiul celor suferinzi

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Editura Doxologia

Preacuviosul parinte Eusebiu s-a facut remarcat in mod deosebit datorita celor 35 de ani de misiune la Spitalul Hipocrat din Atena, ca slujitor al Sfantului Altar si duhovnic harismatic.  Sub epitrahilul preacuviosului parinte, mii de bolnavi internati in aceasta institutie spitaliceasca, precum si multi alti credinciosi din afara acesteia, au renascut duhovniceste, cunoscand viata nou-testamentara in Hristos.  Slujitor neobosit al Vitei-de-vie a lui Hristos, pe durata a trei decenii, parintele Eusebiu a transformat Biserica cu hramul Sfantul Luca, din cadrul Spitalului General Hipocrat din Atena, lacas de inchinaciune ridicat prin eforturile sale, intr-un centru spiritual ortodox al trairii liturgice, al misiunii apostolice si al mangaierii sufletelor celor suferinzi.

Pret: 12.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

  • Istoria familiei începe din momentul când cei doi soţi fac cunoÈ™tinÈ›ă. Adesea, reuşita lor depinde de succesul sau eÈ™ecul perioadei iniÈ›iale. Și, într‑adevăr, nu există, probabil, un lucru mai important È™i mai responsabil în viaÈ›ă decât alegerea persoanei cu care vom trăi È™i decizia de a te căsători cu ea. Acesta implică întotdeauna un risc, deoarece este dificil să se prevadă cum va fi soÈ›ul (soÈ›ia) în viitor.
   Pentru a nu greşi, trebuie să fim atenţi la unele puncte fundamentale chiar înainte de căsătorie. Adesea, se întâmplă ca obiceiurile neplăcute ale alesului (alesei) să fie luate drept „fleacuri” pe care le vei putea gestiona cu uşurinţă după căsătorie. Totuşi, aşa cum se dovedeÈ™te mai târziu, aceste planuri „luminoase” devin mai pesimiste după căsătorie, pentru că a‑l schimba pe celălalt este dificil, aproape imposibil. Şi ce vom face atunci? Cum să nu eÈ™uăm?
   Ce este important să ştii înainte de căsătorie? Despre aceasta se vorbeÈ™te în cartea de faÈ›ă. Vom analiza în ea cum se petrece întâlnirea hotărâtoare dintre bărbat şi femeie, care se finalizează prin căsătorie, şi cum aceasta poartă adesea masca iubirii adevărate; de ce iubirea adevărată nu se naşte imediat; la ce trebuie să fim atenţi înainte de căsătorie… Aceste momente – È™i multe altele – sunt abordate în paginile care aÈ™teaptă să le citiÈ›i.
   Elena Morozova

watch series