Staretul Haralambie - Dascalul Rugaciunii mintii

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8562-93-3
Status: in stoc

Staretul Haralambie - Dascalul Rugaciunii mintii

2 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Parinti aghioriti
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 248

Staretul Haralambie, fratele meu duhovnicesc, a fost unul dintre ucenicii batranului Iosif isihastul.  Prin rugaciunea sfantului nostru staret, Paintele Haralambie s-a invrednicit de mult har si de multe binecuvantari ale Sfantului Duh.

Era simplu din fire si fara de rautate, lucru care l-a ajutat sa faca ascultare desavarsita, iar aceasta l-a umplut de har.  Marele nostru batran Iosif il iubea foarte mult pentru simplitatea sufletului sau si de aceea i-a daruit rugaciunea neincetata si ravna duhovniceasca in toate. Pentru aceasta, eu, cel din urma in viata duhovniceasca si cel mai mic frate cu varsta din sinodia noastra, il respectam, ma minunam si il iubeam mult pentru grabnica lui sporire in cele duhovnicesti.  Sufletul lui stralucea de harul cu care era inzestrat.

Arhim. Efrem, Sfanta Manastire "Sfantul Antonie", Arizona

Pret: 12.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (2) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2014-12-05 18:57:23
Cartea prezinta intregul urcus duhovnicesc parcurs de parintele Haralambie, care din copilarie a practicat asceza si care a fost invrednicit de Bunul Dumnezeu sa fie unul dintre ucenicii Cuviosului Iosif Isihastul. Faptele descrise in carte smeresc mult sufletul nostru aflat in lincezeala si arata pas cu pas calea spre desavirsire.

:
5.0
2014-06-12 08:52:20
Buna ziua! Imi puteti spune daca aveti in librarie cartile "Akedia, fata duhovniceasca a deprimarii. Cauze si remedii" si "Staretul Haralambie - Dascalul Rugaciunii mintii"? Daca le aveti, as trece dupa amiaza pe la librarie sa le iau. Multumesc. Numai bine, Geanina Oprea

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series