Anne, in Casa Plopilor Batuti de Vanturi (vol. IV din seria Anne de la Green Gables)

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8832-51-7
Status: in stoc

Anne, in Casa Plopilor Batuti de Vanturi (vol. IV din seria Anne de la Green Gables)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Nepsis
Numar de pagini: 412

In acest al patrulea volum al seriei, o însoţim pe Anne în oraşul Summerside, unde, vreme de doi ani (timp în care Gilbert studiază Medicina, la Universitatea din Redmond), inimoasa noastră prietenă ocupă postul de directoare a Şcolii Secundare. Ca unor prieteni buni şi fideli ce ne-am dovedit, Anne ne permite să citim scrisorile pe care i le scrie logodnicului ei — mai puţin cele de dragoste, care rămân numai ale lor! — şi să facem cunoştinţă, prin intermediul respectivelor rânduri, cu o pleiadă de personaje uimitoare! De la Rebecca Dew, la micuţa Elisabeth, de la motanul Dusty Miller, la clanul Pringle şi războiul pe care acest clan i-l declară Annei... sute de pagini care vă vor face să zâmbiţi, să vă ştergeţi o lacrimă de duioşie, să râdeţi în hohote şi, în orice caz, să exclamaţi, ca şi la primele trei volume, pe bună dreptate, de altfel:

„Anne Shirley e inegalabilă“

Pret: 22.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • Cunoscută cititorilor mai ales prin seria romanelor ce au făcut-o nemuritoare pe Anne, fetiÈ›a din Casa cu frontoane verzi, scriitoarea Lucy Maud Montgomery se lasă acum redescoperită È™i ca o minunată autoare de povestiri È™i nuvele.


      Volumul de faÈ›ă, un cadou de Crăciun în sine, aduce în faÈ›a cititorului un buchet de È™aisprezece povestiri despre Sărbătoarea NaÈ™terii Domnului, aÈ™a cum este ea trăită pe pământ canadian.

      Pe lângă două capitole extrase din seria Anne, celelalte povestiri sunt cu totul originale, având însă un filon comun, un puternic fir de legătură cu mult îndrăgita serie: toate respiră aceeaÈ™i naturaleÈ›e, simplitate È™i firesc al vieÈ›ii cu care Anne È™i prietenii săi ne-au cucerit È™i încălzit inimile.

      Tânărul cititor care identifică astăzi Sărbătoarea Crăciunului cu abundenÈ›a de reclame luminoase, cu sintagma „luna cadourilor" È™i goana searbădă după daruri inutile, va fi încântat să afle că poÈ›i avea parte de „cel mai plăcut Crăciun" într-un vagon înzăpezit în pustiu, petrecut alături de oameni pe care i-ai cunoscut de câteva ceasuri. Va fi de asemenea surprins să afle că darul adevărat este o punte de legătură între inima care dăruieÈ™te È™i cea care primeÈ™te, căci Dragostea este bucuria de a face È™i altora bucurie, după spusele Sfântului Ioan Gură de Aur.

watch series