Sfantul Ciprian - Izbavitorul de vraji si de blesteme

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8647-33-3
Status: in stoc

Sfantul Ciprian - Izbavitorul de vraji si de blesteme

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Ortodoxia
Numar de pagini: 92

Și părtaÈ™ obiceiurilor, È™i următor scaunelor Apostolilor fiind, lucrare ai aflat, de Dumnezeu însuflate, spre suirea privirii la cele înalte. Pentru aceasta, cuvântul adevărului drept învăÈ›ând, È™i cu credinÈ›ă răbdând până la sânge, SfinÈ›ite Mucenice Ciprian, roagă-te lui Hristos Dumnezeu să mântuiască sufletele noastre.

Tropar

Cela ce mai înainte ai fost învăÈ›ător răutăÈ›ii È™i te-ai arătat Arhiereu prin cinstita fecioară Justina, È™i ca un păstor înÈ›elept, din spinii înÈ™elăciunii ai înflorit ca o floare prea frumoasă, È™i pe noi credincioÈ™ii, ne-ai umplut cu miresmele tămăduirilor È™i de razele minunilor tale, întăreÈ™te-ne ca să-È›i cântăm È›ie: Bucură-te, SfinÈ›ite Mucenice Cipriane, pururea slăvite!

Condac

Sfinte Ciprian, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi!

Pret: 12.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

    • ercetările contemporane au evidenÈ›iat impactul pe care îl are consumul excesiv de zahăr asupra organismului nostru. Dincolo de bucuria momentană pe care o aduce o prăjitură sau un desert cu zahăr, consecinÈ›ele pe termen lung pot fi serioase. Din fericire, opÈ›iunile precum deserturile fără zahăr devin o alegere tot mai populară È™i benefică pentru sănătatea noastră.
      Consumul excesiv de zahăr este asociat cu diverse probleme de sănătate, precum creÈ™terea riscului de obezitate, diabet de tip 2 È™i afecÈ›iuni cardiace. Cercetările au arătat că zahărul adăugat în exces poate duce la inflamaÈ›ii cronice în organism, afectând în mod negativ funcÈ›iile sistemului imunitar È™i ale organelor interne.

      Optarea pentru deserturi fără zahăr reprezintă o modalitate de a ne satisface pofta de dulce fără a compromite sănătatea. Aceste deserturi sunt adesea realizate cu îndulcitori naturali, precum mierea, ştevia sau fructele, oferindu-ne gustul dulce fără a recurge la efectele negative ale zahărului rafinat.

      Pe lângă beneficiile evidente pentru sănătate, deserturile fără zahăr se încadrează perfect într-un stil de viaÈ›ă echilibrat È™i într-o dietă sănătoasă. Ele pot fi o sursă valoroasă de nutrienÈ›i esenÈ›iali È™i pot contribui la menÈ›inerea unui nivel constant de
      energie, evitând creÈ™terile bruÈ™te È™i scăderile de zahăr din sânge.
      Astfel, alegerea deserturilor fără zahăr nu este doar o opÈ›iune delicioasă, ci È™i o decizie înÈ›eleaptă pentru sănătatea noastră pe termen lung.

      În bucătărie, explorarea È™i adoptarea unor reÈ›ete creative fără zahăr devin o oportunitate de a experimenta cu ingrediente sănătoase È™i de a încorpora gusturi noi È™i inovative în dieta noastră. Astfel, putem transforma modul în care privim È™i selectăm deserturile, contribuind la un stil de viaÈ›ă mai echilibrat È™i plin de vitalitate.

Carti scrise de acelasi autor

    • Volumul ”CăutaÈ›i È™i veÈ›i afla” este cel de-al treilea volum din seria cărÈ›ilor ”PoveÈ™ti adevărate”, o colecÈ›ie ziditoare de mărturii extraordinare des-pre tainica lucrare a lui Dumnezeu È™i mijlocirea SfinÈ›ilor în vieÈ›ile oamenilor, mai ales în momente de cumpănă È™i grea încercare.

      Spune Mântuitorul în Sfânta Evanghelie după Luca: ”Cele ce sunt cu neputinţă la oameni sunt cu putinţă la Dumnezeu” (Cap. 18, verset 27), iar experienÈ›ele limită din vieÈ›ile unor semeni de-ai noÈ™tri, aÈ™a cum apar relatate în volumul de faÈ›ă, o confirmă iarăÈ™i È™i iarăÈ™i.

      Când doctorii ridică neputincioÈ™i din umeri; când o soluÈ›ie financiară disperată este pe cale să distrugă o întreagă familie; când căile rătăcite ale unei credinÈ›e duc din rău în mai rău, ca într-un marÈ™ spre prăpastie; când un teribil accident pare a curma o viaÈ›ă; în fine, când toate luminile artificiale ale acestei lumi par a se stinge, atunci apare ”de niciunde” mâna salvatoare a unui Sfânt, a Maicii Domnului. 

      Cum spunea È™i vrednicul de pomenire Arhimandrit Părintele Teofil Părăian: ”Dumnezeu nu ne lasă niciodată! Nu ne lasă niciodată, prin oricât de grele împrejurări am trece. Ori de-am fi bolnavi, ori de-am fi infirmi, ori de-am fi neputincioşi, Dumnezeu nu ne lasă.”
      Persoanele ale căror mărturii sunt cuprinse în paginile acestei cărÈ›i nu îÈ™i ”caută” cuvintele, nu ”înfloresc” (literar) întâmplările miraculoase din viaÈ›a lor sau a celor apropiaÈ›i, familie sau prieteni. AÈ™a cum È™i-au deschis inima în momentul cel mai ”de jos” al existenÈ›ei lor, de absolut abis, către mâna salvatoare a lui Hristos, tot aÈ™a îÈ™i aÈ™tern È™i relatările: cu o sinceritate de necontestat, cum ne încredinÈ›ează È™i Sfântul Cuvios Sofronie de la Essex, "cu Dumnezeu nu-i nevoie să fii politicos; pur şi simplu, varsă-ţi inima ta în faţa Lui”.

watch series