Cum sa ne rugam ca sa ne asculte Dumnezeu rugaciunea

Format: 11x20 cm
ISBN: 978-606-92943-7-6
Status: in stoc

Cum sa ne rugam ca sa ne asculte Dumnezeu rugaciunea

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: De Suflet
Numar de pagini: 192

Cuprinsi de vifornita necazurilor vietii si a relelor patimiri, nu vom avea cum sa rezistam daca nu vom cere ajutorul lui Dumnezeu.  Omul este slab, insa cu Dumnezeu el devine puternic.  Omul este fara de cale, insa rugaciunea il conduce la Hristos.  Omul este muritor, insă intru Hristos el dobandeste viata vesnica.  Rugaciunea este asemenea dreptei celei puternice parintesti, care ne conduce la Cer fara nici un fel de primejdie de cadere.  Rugaciunea este ca o imbratisare gingasa de maica, care ne incalzeste sufletul cu dragostea de Dumnezeu si de aproapele.  Rugaciunea este impartasirea noastra cu darurile Sfantului Duh. 

Insa putem noi oare sa ne rugam drept?  Se spune ca a te ruga e cea mai mare arta in viata duhovniceasca.  Ca de indata ce te‑ai rugat cum se cuvine, esti ascultat de Dumnezeu si rugaciunea ta e implinita... 

Tot ceea ce va preocupa despre rugaciune – despre aceasta convorbire intima a ­sufletului omenesc cu Dumnezeu – veti afla expus in cuvinte scurte si limpezi in aceasta carte.  Ca zalog al veridicitatii continutului ei este Dreapta Credinta.

Pret: 10.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • „În viață, omul să culeagă precum
      albina din flori: ceea ce este bun!”
      (Sfântul Vasile cel Mare)

      Acum, în prag de nou secol și mileniu, lucrarea își păstrează actualitatea prin faptul că abordează problemele generale ale omenirii: caracterul, soarta, voința, morala, profesia, relațiile cu oamenii. Cartea ne ia prin surprindere prin frumusețea argumentării ideilor dezbătute, prin delicatețea cu care se adresează cititorilor, prin parfumul și culoarea ușor arhaică a limbii traducătorului, care reușește, printr- o fericită așezare în context, să ofere cititorilor o bogăție inestimabilă de idei, de o adâncă și penetrantă putere de sugestie. Nu putem trece cu vederea în această pledoarie pentru
      actualitatea lucrării, punctele de vedere originale și incitante, afirmate în comentariul unor personaje și situații literare, mitice, religioase, filosofice, cu care este impregnat textul.
      Îndemnul acestei cărți este: „Să fii OM! Să te ridici la statutul de OM!” Un om demn de numele său este rezultatul unei voințe disciplinate, a unui efort personal de autodepășire, de cumpătare și înfrânare a gândurilor, a faptelor și a instinctelor sale.
      Avem în firea noastră instincte egoiste și răutăcioase, dar suntem străbătuți și de sentimente înălțătoare, nobile, adevărate. Din aceste două feluri de porniri se naște lupta între bine
      și rău.
      Oricât de grea ar părea lupta, trebuie să învingem, dacă dorim să demonstrăm măreția și noblețea sufletească. „Câtă vreme este între voi pizmă, și ceartă, și dezbinări, nu sunteți oare, trupești și nu după firea omenească umblați?”, ne întreabă retoric Sfântul Apostol Pavel (1 Corinteni 3,3). „Iar
      cei ce sunt ai lui Hristos Iisus și-au răstignit trupul împreună cu patimile și cu poftele” (Galateni 5,24). Tot el ne îndeamnă să luptăm cu patimile și pornirile firești, căci „oricine se luptă se înfrânează de la toate”, iar cel ce se înfrânează primește „cunună nestricăcioasă” (I Corinteni 9,
      24-25). Cununile se dau pe măsura luptei!

      Indrumarea vietii

    • Stiti despre RFID (Identificarea prin Frecventa Radio)?  Ei bine, ar fi cazul, deoarece in doar cativa ani aceasta noua si exploziva tehnologie ar putea spune oamenilor de vanzari, infractorilor si iscoadelor guvernelor absolut orice despre dumneavoastra.

      Bine ati venit in lumea cipurilor spion, in care aceste cipuri computerizate minuscule, mai reduse ca dimensiune decat un fir de nisip, vor urmari obiectele de uz zilnic - si chiar oamenii -, monitorizand tot ceea ce posedati si oriunde veti merge.  In aceasta carte uimitoare, menita sa va deschida ochii, veti afla despre modul in care puternicele corporatii planuiesc un viitor in care:

      - Persoanele straine vor fi capabile sa scaneze continutul gentii dumneavoastra din cealalta parte a camerei.

      - Magazinele isi vor modifica preturile in timp ce va apropiati de ele - storcand un plus de profit de pe urma cumparatorilor ocazionali si a celor saraci.

      - Continutul frigiderului si al dulapului cu medicamente va fi monitorizat de la distanta.

      - Podelele, intrarile, tavanele false si chiar ramele tablourilor va vor spiona - nelasand, practic, nici un loc in care sa va puteti ascunde.

      - Implanturile cu microcipuri va vor urmari fiecare miscare - si chiar va vor transmite conversatiile la departare sau va vor trimite electrosocuri daca nu va conformati.

      Aceasta nu este o teorie a conspiratiei.  Sute de milioane de dolari au fost deja investiti in ceea ce corporatiile globale si guvernele numesc "cea mai captivanta tehnologie noua de la codul de bare incoace".  Daca nu o oprim acum, RFID ne-ar putea lua si ultimele ramasite de intimitate si ar putea inaugura lumea de cosmar a supravegherii totale.

watch series