Farmacia de cuvinte

Format: 13x20cm
ISBN: 978-973-1941-21-9
Status: momentan indisponibil

Farmacia de cuvinte

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Agnos
Numar de pagini: 320

Aceasta carte este una dintre acelea pe care le veti lua cu dumneavoastra cand veti calatori in jurul Lumii.

Pentru a intelege insa forta ei de atractie va trebui mai intai sa-L cautam pe Dumnezeu intr-un graunte de polen, sub bolta unei catedrale si in eter.  Dar chiar si o calatorie de doua mii de mile incepe tot cu primul pas.

Pentru a intelege pe deplin forta cartii pe care tocmai o frunzariti curiosi si cutremurarea inimii cand, odata cu ultima pagina, veti fi inteles frica de Dumnezeu ca pe teama profunda de a nu pierde dragostea Lui.

Pret: 20.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • O carte care aduce Vestea Nașterii lui Iisus mai aproape de sufletele copiilor 
      ”Timpul copilăriei este timpul împrietenirii de El cu inima curată, iar această carte oferă copiilor prilejul unei întâlniri atât de necesare cu Dumnezeul-Iubire. Dar, dacă Viața aceasta pe care am rescris-o spre a fi la îndemâna copiilor vă va ajuta și pe voi, părinții, să vi-L faceți Prieten pe Dumnezeu, bucuria mea va fi cu adevărat nemărginită.” – Părintele Constantin Necula Chiar dacă nu au încă vocabularul sau răbdarea necesară pentru a citi Biblia celor mari, copiii sunt pregătiți să primească cea mai mare lecție a acesteia: lecția iubirii, a iubirii Mariei pentru Iisus și a Iubirii Lui Dumnezeu pentru întreaga omenire.  Iar tocmai această lecție este transpusă într-un mod emoționant în fiecare pagină a Bibliei pentru copii povestite de Părintele Necula. Copiii au nevoie de o Biblie pe înțelesul lor
      Biblia pentru copii povestită de Părintele Necula îi ghidează pe cei mici pas cu pas în lumea Bibliei celor mari, prezentându-le cu ajutorul unor cuvinte simple, dar atent alese, și al unor ilustrații expresive episoade esențiale din viața lui Iisus, de la Nașterea Sa miraculoasă la Botez.
      Cu ajutorul ei, copiii descoperă că dincolo de toate imaginile cu Moș Crăciun, se ascunde o Veste care a adus lumiimai multă bucurie decât toate cadourile din lume: Nașterea Lui Iisus.
      Micii cititori sunt însoțiți pe drumul lor în căutarea lui Iisus de Ioana și Florin, două personaje care asemenea copiilor din carne și oase au o mulțime de întrebări despre figurile minunate pe care le întâlnesc în carte. Iar Povestitorul le răspunde mereu cu explicații pe înțelesul lor care le stârnesc tot mai mult curiozitatea, încurajându-i să se apropie mai mult de Dumnezeu și de Biblie.
      Această mică Biblie este doar începutul unei călătorii extraordinare, care va continua cu noi volume. 

    • Cuvintele pline de har ale Sfântului Nectarie îți îndrumă pașii pe calea virtuții creștine, ajutându-te să lași în urmă frământările sufletești pentru a face loc în sufletul tău bunătății, bucuriei, nădejdii și credinței nestrămutate în Hristos. 

      „Cunoașterea profundă a sinelui este o îndatorire fundamentală a omului. Fără cunoașterea de sine, omul rătăcește printre propriile gânduri, este înrobit în fapt feluritelor patimi, chinuit de pofte năprasnice, se îndeletnicește cu multe lucruri deșarte, nu duce o viață rânduită, ci risipită și plină de frământări, dând greș în toate. Se poticnește pe făgașul vieții sale, clătinându-se la fiece pas, se împiedică și cade, zdrobindu-se. Se adapă singur zi de zi cu tristețe și amărăciune, își umple inima de suferință și trăiește, îndeobște, o viață de neîndurat.” – Sfântul Nectarie 

      Rezumat Cartea apropierii de Dumnezeu - Sfântul Nectarie

      Un îndreptar spiritual care te ajută să alegi mereu calea desăvârșirii 

      De ce este cunoașterea de sine atât de importantă pentru creștini? Sfântul Nectarie ne arată că, de fapt, cunoașterea de sine înseamnă cunoașterea Creatorului care a sădit în sufletul omului bunătatea și bucuria. 

      De aceea, cuvintele pline de har și înțelepciune ale Sfântului Nectarie ne așază în față o altfel de oglindă, una care ne îndeamnă să căutăm nu chipul nostru vremelnic, ci chipul lui Dumnezeu în asemănarea Căruia am fost creați. 

      O adevărată invitație la desăvârșire, această lucrare a Sfântului Nectarie ne prezintă amănunțit patimile și virtuțile care pot sălășlui în inima omului, învățându-ne să le recunoaștem și să ne lepădăm de necredință, viclenie și de toate cele rele, pentru a ne apropia de Dumnezeu. 

      „Să cuprinzi în tainița inimii tale iubirea aproapelui...E taina sfințeniei izvorâtă din trăirea Părintelui Nectarie. Vă îndemn așadar nu doar să citiți cărțile Sfântului Nectarie din Eghina ci și să trăiți învățătura lui cea plină de Bucuria Raiului. Un bunic iubitor, dar în credință pentru toți!” - PĂRINTELE NECULA

       

watch series