Omorarea patimilor

Format: 11x17, cm
ISBN: 978-606-8562-18-6
Status: momentan indisponibil

Omorarea patimilor

5 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Parinti aghioriti
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 160

Robia faÈ›ă de patimi este dureroasă. Omul, uitându‑L pe Dumnezeu, îndumnezeieÈ™te materia È™i pe sine însuÈ™i. Este predispus la nespusa nenorocire a vieÈ›ii păcătoase. Depărtarea de Dumnezeu îi creează o puternică singurătate, o înfricoÈ™ătoare autarhie, o neîndurătoare pustiire. Nu se bucură, nimic nu‑l satisface, nu se simte împlinit È™i nu se liniÈ™teÈ™te. Fără Dumnezeu toate sunt lipsite de bucurie, fără sens È™i întunecate. RelaÈ›iile devin conflictuale, plictisitoare, problematice. Lipsa de raÈ›iune domină. Stricăciunea stăpâneÈ™te toate. Omul este dus să facă ceea ce nu doreÈ™te, lucrul pentru care el nu a fost plăsmuit să îl facă. Și el, în loc să se scuture de această stare, se îndreptăÈ›eÈ™te È™i într‑un fel se batjocoreÈ™te pe sine însuÈ™i. Ajunge chiar să se certe È™i cu ÎnsuÈ™i Dumnezeu, ca È™i cum Acela ar fi vinovat de starea lui.

Pret: 5.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul
Mesaje: (4) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2022-09-14 09:21:23
Re: Ne pare rau , dar nu avem posibilitatea de a va trimite o fotocopie.
-------------------------------
in data de 2022-09-13 23:20:59, Mihai Nicolae a scris:
"Re: Ca să fie foarte simpatică povestea, acum am constatat că nici eu nu mai am propriul exemplar în biblioteca mea... ------------------------------- in data de 2022-09-12 09:32:54, Roxana a scris: "Re: Bună ziua! Aveți posibilitatea să o fotocopiati și să îmi trimiteți, contra cost, un exemplar? Nu o găsesc nicăieri. Mulțumesc! ------------------------------- in data de 2022-03-08 11:58:22, Nicolae Mihai a scris: "

:
5.0
2022-09-13 23:20:59
Re: Ca să fie foarte simpatică povestea, acum am constatat că nici eu nu mai am propriul exemplar în biblioteca mea...
-------------------------------
in data de 2022-09-12 09:32:54, Roxana a scris:
"Re: Bună ziua! Aveți posibilitatea să o fotocopiati și să îmi trimiteți, contra cost, un exemplar? Nu o găsesc nicăieri. Mulțumesc! ------------------------------- in data de 2022-03-08 11:58:22, Nicolae Mihai a scris: "Doamne ajută! Puteți încerca o reeditare a ei? Este foarte utilă și văd că tot mai greu de găsit în țară. Raportul preț-calitate a fost, la fel, foarte bun, dar asta în plan secund. Eu aș mai cumpăra, am tot dăruit-o pe la prieteni. Sunt mulți părinți aghioriți al căror cuvânt despică sufletul exact la jumătatea lui (de la Paisie Aghioritul la Efrem Filotheitul), iar printre ei, părintele Moise Aghioritul are o voce distinctă. Rar am întâlnit un cuvânt atât de zguduitor și, în egală măsură, ziditor ca în acest volum de o neîncetată actualitate în care părintele ne pune în față o oglindă duhovnicească, care ne scoate din orice temporalitate istorică, așezându-ne în Timpul care contează ca drum spre Cer și coborâre liberă a Cerului în fiecare dintre noi. După lectura sa, simți cum solzii care stau pe ochii noștri cad neputincioși și te-ntrebi, mirat, cum de-ai putut stat atâta timp în întuneric. Cu mulțumiri pentru efortul făcut de a o pune și la dispoziția noastră, Nicolae Mihai,Craiova""

:
5.0
2022-09-12 09:32:54
Re: Bună ziua! Aveți posibilitatea să o fotocopiati și să îmi trimiteți, contra cost, un exemplar? Nu o găsesc nicăieri. Mulțumesc!
-------------------------------
in data de 2022-03-08 11:58:22, Nicolae Mihai a scris:
"Doamne ajută! Puteți încerca o reeditare a ei? Este foarte utilă și văd că tot mai greu de găsit în țară. Raportul preț-calitate a fost, la fel, foarte bun, dar asta în plan secund. Eu aș mai cumpăra, am tot dăruit-o pe la prieteni. Sunt mulți părinți aghioriți al căror cuvânt despică sufletul exact la jumătatea lui (de la Paisie Aghioritul la Efrem Filotheitul), iar printre ei, părintele Moise Aghioritul are o voce distinctă. Rar am întâlnit un cuvânt atât de zguduitor și, în egală măsură, ziditor ca în acest volum de o neîncetată actualitate în care părintele ne pune în față o oglindă duhovnicească, care ne scoate din orice temporalitate istorică, așezându-ne în Timpul care contează ca drum spre Cer și coborâre liberă a Cerului în fiecare dintre noi. După lectura sa, simți cum solzii care stau pe ochii noștri cad neputincioși și te-ntrebi, mirat, cum de-ai putut stat atâta timp în întuneric. Cu mulțumiri pentru efortul făcut de a o pune și la dispoziția noastră, Nicolae Mihai,Craiova"

:
5.0
2022-03-08 11:58:22
Doamne ajută! Puteți încerca o reeditare a ei? Este foarte utilă și văd că tot mai greu de găsit în țară. Raportul preț-calitate a fost, la fel, foarte bun, dar asta în plan secund. Eu aș mai cumpăra, am tot dăruit-o pe la prieteni. Sunt mulți părinți aghioriți al căror cuvânt despică sufletul exact la jumătatea lui (de la Paisie Aghioritul la Efrem Filotheitul), iar printre ei, părintele Moise Aghioritul are o voce distinctă. Rar am întâlnit un cuvânt atât de zguduitor și, în egală măsură, ziditor ca în acest volum de o neîncetată actualitate în care părintele ne pune în față o oglindă duhovnicească, care ne scoate din orice temporalitate istorică, așezându-ne în Timpul care contează ca drum spre Cer și coborâre liberă a Cerului în fiecare dintre noi. După lectura sa, simți cum solzii care stau pe ochii noștri cad neputincioși și te-ntrebi, mirat, cum de-ai putut stat atâta timp în întuneric. Cu mulțumiri pentru efortul făcut de a o pune și la dispoziția noastră, Nicolae Mihai,Craiova

:
5.0
2015-07-25 21:29:21
Doamne ajuta, As vrea sa cumpar toata seria cartilor Parintelui Paisie Aghioritul, mi le puteti oferi la pretul editurii, cum fac o comanda pentru toate? Multumesc

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series