Am vorbit cu Sfantul Nectarie... Marturii autentice

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8840-09-3
Status: momentan indisponibil

Am vorbit cu Sfantul Nectarie... Marturii autentice

1 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Sfantul Nectarie
Numar de pagini: 256

Am redat mai multe marturii despre Sfantul Nectarie si manastirea acestuia, marturiile autentice ale altor persoane, dintre care unele au trait langa Sfantul in manastirea lui, altii l-au cunoscut in Eghina sau altundeva, altii au auzit relatari despre el. Toate aceste marturii incearca sa schiteze viata Sfantului Nectarie, pentru a-i vadi virtutile. Felul lui sfant de viata devine astfel pentru noi un fel de oglinda, in care suntem invitati sa ne privim propria noastra viata.

Este miscator faptul ca un om prigonit, calomniat, lipsit, indurerat, este cinstit acum de oameni care vin de la marginile lumii sa se inchine la sfintele lui moaste, sa-l roage si sa-i multumeasca pentru minunile lui nenumarate.

Protoprezviter Emanuil Iannoulis

Pret: 18.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2024-06-07 03:01:19
Sfântul Nectarie face minuni! Micuța mea Mango a fost bolnavă iar doctorul mi-a spus ca șansele de anestezie generalǎ sunt de 50-50% sa scape în cazul ei. Mi-am pus căștile pe urechi si am lăsat Acatistul Sfântului sa meargǎ pe youtube o zi si o noapte , am adormit cu acatistul până dimineața. Si cu icoane si lumânare ca sa fie primita rugaciunea. A două zi , cu o jumătate de ora înainte de operație, doctorul a spus ca a facut o altǎ procedurǎ la care la ultima încercare nu a fost cu succes dar acum a funcționat si nu mai este nevoie de operație. Orice problema aveți , boala , bani, despărțire de iubit, examene, orice orice, rugati-va la icoana sfântului si citiți sau ascultați la căști acatistul Sfantului. Mă rog si la Sfântul Arsenie Boca de asemenea. Ei mijlocesc la Dumnezeu ca rugăciunile nostre sa fie ascultate .

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

  • Născut în 1960 la Avignon, Jean-François Colosimo este o per­so­nalitate complexă. Scriitor şi editor, cu studii în filosofie şi teologie, în Franţa, Grecia, SUA şi cu stadii de cercetare la Muntele Athos şi Muntele Sinai, Colosimo este autorul a numeroase cărţi şi filme, dar şi editorul Filocaliei în franceză.
   Creştin ortodox convertit, Jean-François Colosimo este specialist în patrologie şi un jurnalist apreciat în Franța, implicat în politică. Ca profesor la Institutul Ortodox Saint-Serge din Paris i-a avut studenți pe mai mulți ierarhi români, între care mitropoliții Teofan al Moldovei, Serafim al Germaniei, Iosif al Parisului, Siluan al Italiei ş.a.
   Din 12 mai 2010 este preşedinte al Centre National du Livre, fiind numit în acest post de fostul preşedinte francez, Nicolas Sarkozy. În această postură l-a cunoscut pe ieromonahul Savatie Baștovoi, care a fost unul din cei 27 de scriitori care au reprezentat România la Salon du Livre la Paris în 2013 și despre care ­Colosimo a declarat: „Ceea ce m-a frapat este acest melanj între religie şi cultură, precum la Savatie Baştovoi. Asta înalţă România spre universalitate, spre unitate. România depăşeşte România. Iată o veste bună! [...] Îmi place Savatie Baştovoi, un român din Republica Moldova. E şi ieromonah, sper că va mai scrie. E un poet năpăstuit în tinereţe. Sper că va înţelege că rolul său este de a scrie în continuare, pentru că cel mai mare teoretician al teologiei din secolul al XIX-lea era Dostoievski. Deci, de ce nu un călugăr venit din România pentru acest secol? Va face cinste spiritului român. Va face legătura dintre verticalitate şi orizontalitate, între transcendenţă şi imanenţă. România e o ţară mistică şi trebuie să rămînă aşa, pentru binele Europei” (Radio France Internationale).
   Aceasta carte a pornit de la masa rotundă ce a avut loc cu participarea celor doi la standul României, intitulată România îngerilor, fiind prelungită într-o discuție sinceră la Institutul Ortodox Saint-Serge, alături de reputatul iconolog și decan al Institutului, Nikolai Ozolin, precum și alți profesori și studenți.

watch series