Am vorbit cu Sfantul Nectarie... Marturii autentice

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8840-09-3
Status: momentan indisponibil

Am vorbit cu Sfantul Nectarie... Marturii autentice

1 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Sfantul Nectarie
Numar de pagini: 256

Am redat mai multe marturii despre Sfantul Nectarie si manastirea acestuia, marturiile autentice ale altor persoane, dintre care unele au trait langa Sfantul in manastirea lui, altii l-au cunoscut in Eghina sau altundeva, altii au auzit relatari despre el. Toate aceste marturii incearca sa schiteze viata Sfantului Nectarie, pentru a-i vadi virtutile. Felul lui sfant de viata devine astfel pentru noi un fel de oglinda, in care suntem invitati sa ne privim propria noastra viata.

Este miscator faptul ca un om prigonit, calomniat, lipsit, indurerat, este cinstit acum de oameni care vin de la marginile lumii sa se inchine la sfintele lui moaste, sa-l roage si sa-i multumeasca pentru minunile lui nenumarate.

Protoprezviter Emanuil Iannoulis

Pret: 18.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2024-06-07 03:01:19
Sfântul Nectarie face minuni! Micuța mea Mango a fost bolnavă iar doctorul mi-a spus ca șansele de anestezie generalǎ sunt de 50-50% sa scape în cazul ei. Mi-am pus căștile pe urechi si am lăsat Acatistul Sfântului sa meargǎ pe youtube o zi si o noapte , am adormit cu acatistul până dimineața. Si cu icoane si lumânare ca sa fie primita rugaciunea. A două zi , cu o jumătate de ora înainte de operație, doctorul a spus ca a facut o altǎ procedurǎ la care la ultima încercare nu a fost cu succes dar acum a funcționat si nu mai este nevoie de operație. Orice problema aveți , boala , bani, despărțire de iubit, examene, orice orice, rugati-va la icoana sfântului si citiți sau ascultați la căști acatistul Sfantului. Mă rog si la Sfântul Arsenie Boca de asemenea. Ei mijlocesc la Dumnezeu ca rugăciunile nostre sa fie ascultate .

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series