Calatorind cu intrebarea. Interviuri cu staretii manastirilor din Arhiepiscopia Ramnicului

Format: 17x24 cm
ISBN: 978-606-8435-28-2
Status: in stoc

Calatorind cu intrebarea. Interviuri cu staretii manastirilor din Arhiepiscopia Ramnicului

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Praxis
Numar de pagini: 186

Aceas­tă carte este primul volum din colecția „Vita Monastica”, intitulat „Călătorind cu întrebarea. Interviuri cu sta­reții și starețele mănăstirilor din Arhiepiscopia Râmnicului”. Volumul a fost realizat de jurnaliştii Gheorghe Smeoreanu şi Tiberiu Pîrnău. 

Toată literatura patericală a luat naștere practic în urma întrebării ucenicului şi a răspunsului Avvei sau al părintelui duhovnicesc. De aceea, volumul acesta este o continuare a călătoriei cu întrebarea a Părinților de odinioară ai Bisericii, ce respiră din paginile lui mireasma iubitorilor de frumusețe duhovnicească, de tainică rugăciune și smerenie. Prin răspunsurile lor, stareții de astăzi ai mănăstirilor vâlcene ne arată că înțelepciunea patericală încă este vie, iar candela rugăciunii pe care aceștia o țin aprinsă necontenit ne ține și nouă trează conștiința că fără Dumnezeu călătorim în lumea aceasta spre o destinație greșită. 

Pret: 18.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

  • Stiti despre RFID (Identificarea prin Frecventa Radio)?  Ei bine, ar fi cazul, deoarece in doar cativa ani aceasta noua si exploziva tehnologie ar putea spune oamenilor de vanzari, infractorilor si iscoadelor guvernelor absolut orice despre dumneavoastra.

   Bine ati venit in lumea cipurilor spion, in care aceste cipuri computerizate minuscule, mai reduse ca dimensiune decat un fir de nisip, vor urmari obiectele de uz zilnic - si chiar oamenii -, monitorizand tot ceea ce posedati si oriunde veti merge.  In aceasta carte uimitoare, menita sa va deschida ochii, veti afla despre modul in care puternicele corporatii planuiesc un viitor in care:

   - Persoanele straine vor fi capabile sa scaneze continutul gentii dumneavoastra din cealalta parte a camerei.

   - Magazinele isi vor modifica preturile in timp ce va apropiati de ele - storcand un plus de profit de pe urma cumparatorilor ocazionali si a celor saraci.

   - Continutul frigiderului si al dulapului cu medicamente va fi monitorizat de la distanta.

   - Podelele, intrarile, tavanele false si chiar ramele tablourilor va vor spiona - nelasand, practic, nici un loc in care sa va puteti ascunde.

   - Implanturile cu microcipuri va vor urmari fiecare miscare - si chiar va vor transmite conversatiile la departare sau va vor trimite electrosocuri daca nu va conformati.

   Aceasta nu este o teorie a conspiratiei.  Sute de milioane de dolari au fost deja investiti in ceea ce corporatiile globale si guvernele numesc "cea mai captivanta tehnologie noua de la codul de bare incoace".  Daca nu o oprim acum, RFID ne-ar putea lua si ultimele ramasite de intimitate si ar putea inaugura lumea de cosmar a supravegherii totale.

watch series