Zdrobirea inimii. Calea catre Imparatia lui Dumnezeu

Format: 14x21 cm
ISBN: 978-606-529-367-0
Status: in stoc

Zdrobirea inimii. Calea catre Imparatia lui Dumnezeu

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Cartea Ortodoxa
Numar de pagini: 236

Sfinții Părinți ne spun un lucru uluitor: fără zdrobirea inimii, nevoințele ascetice sunt insuficiente. Iar asprimea pe care mulți o admiră este un defect și nu o calitate. Fără bunătate, smerenie și zdrobirea inimii nu putem spori duhovnicește și chiar mântuirea este îndoielnică. Pentru că altfel creștinul devine un fariseu care folosește credința ca să umilească și să sufoce aproapele.
În viața duhovnicească nu se aplică modelele din filme. Creștinul nu este un luptător plin de mușchi care îi pune la punct cu o privire de oțel pe vrăjmași. Eventual pe toți cei din jur, inclusiv pe cei din familia sa.
Dacă asta căutăm noi în viața duhovnicească este foarte clar. Încă nu am început să pășim nici măcar pe prima treaptă a vieții duhovnicești. Care este zdrobirea inimii.
Dar ce este aceasta, nu este chiat așa de simplu de aflat. Unele cărți pomenesc despre zdrobirea inimii, arată chiar că este foarte importantă. Dar cum ajungem la ea, ce este și cum anume să gândim ca să ne apropiem de acest dar, găsim mai puțin.
Cartea de față are ca scop să ușureze călătoria pe acest drum încântător spre zdrobirea inimii, smerenie, dobândirea profunzimii duhovnicești, păcii sufletești, harului și Împărăției lui Dumnezeu.

Pret: 16.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series