Iuliana si Elevsie. Roman de dragoste

Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136-7
Status: in stoc

Iuliana si Elevsie. Roman de dragoste

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Sophia
Numar de pagini: 160

Viața Sfintei Iuliana e mai mult decât un roman de dragoste. Și de ce n-ar fi? Doar orice viață este o poveste de dragoste, care urcă și coboară mai multe trepte, se poate deschide către marea Dragoste ce le cuprinde și dă sens tuturor celorlalte sau, dimpotrivă, se închide în sine, rătăcind în labirintul unui ego iubitor doar de sine, și devenind idol, monstrul care se devorează pe sine. Fie­care viață este, așadar, o poveste de dragoste, împlinită sau nu, conștientizată sau nu, cu happy-end sau nu.
Dragostea Iulianei pentru Mirele ceresc este izvorul din care se adapă toate celelalte – cu atât mai mult dra­­­gostea pentru logodnicul ei, pe care vrea să-l facă părtaș marii Dragoste, singura adevărată și nesupusă efe­me­rității. Mirele pă­mân­tesc însă, pradă unui eros nă­val­nic, nu poate primi, nici înțelege dragostea iubitei sale pentru Mirele ceresc.
Atunci erosul lui năvalnic se preschimbă într-un thanatos sângeros. Dacă vreți, acest roman este un Quo vadis fără un happy-end în plan omenesc, dar cu unul veșnic fericit în plan dumnezeiesc.
Tatiana Petrache

Pret: 14.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series