Casa lui Dumnezeu. Poarta Cerului. Despre monahism, staret si ucenic

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-06-8840-19-2
Status: in stoc

Casa lui Dumnezeu. Poarta Cerului. Despre monahism, staret si ucenic

1 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Sfantul Nectarie
Numar de pagini: 352

În volumul de fată sunt cuprinse cateheze și cuvantări ale Părintelui Emilianos Simonopetritul, rostite la Sfânta Manastire Simonos Petras și la Sfânta Mănăstire Ormylia între anii 1978 și 1982.

Toate aceste texte reprezintă esențializarea matură și plină de savoare a meditării profunde și trezvitoare de către Gheronda Emilianos a învățăturilor patristice despre monahism, stareț, ascultare, ucenicie, primirea în mănăstire, legaturile dintre monahi și legătura lor cu starețul. Scrieri patristice vechi sau mai recente, filtrate prin experiența personală a Starețului Emilianos care i s-a născut în inimă și prin cea dobândită prin povățuirea obștii, grăiesc astăzi cititorului și îi deschid zările luminoase ale viețuirii monahale.

Pret: 63.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2022-08-30 18:03:35
🕊Conține “scrieri patristice vechi sau mai recente, filtrate prin experiența personală a Starețului Emilianos care i s-a născut în inimă și prin cea dobândită prin povățuirea obștii, grăiesc astăzi cititorului și îi deschid zările luminoase ale viețuirii monahale.”🕊 ✨✨✨recomand spre folos duhovnicesc💫

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series