Din cetatea lui Eu in cetatea lui Tu

Format: 15x23 cm
ISBN: 978-606-550-085-3
Status: in stoc

Din cetatea lui Eu in cetatea lui Tu

5 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Carti pentru copii
Autor:
Editura: Egumenita
Numar de pagini: 124

Mâniosul este un mic locuitor al Cetăţii lui EU, care porneşte în căutarea Cetăţii lui TU, având ca unică merindă sfatul împărătesei Cetăţii lui EU, să pună mereu în faţă Sinele său.

Dar în ce fel va putea ajunge în cele din urmă din Cetatea lui EU în Cetatea lui TU?

Ce oameni va întâlni în această lume atât de diferită de a lui?

Ce sens va avea această călătorie a lui pentru toţi locuitori Cetăţii lui EU dar şi pentru fiecare dintre noi?

Să călătorim împreună cu el!

E vorba de un drum pe care pot umbla cei mici şi cei mari.

Ca hartă şi indicatoare pentru această călătorie a noastră vom avea unele cuvinte ale cuviosului Paisie.

Pret: 19.80 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (3) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2022-11-21 18:02:54
O carte minunata!O recomand cu caldura!

:
5.0
2021-11-29 18:49:53
Multumesc

:
5.0
2017-06-20 17:24:53
O carte extraordinar de captivanta , superb ilustrata , scris mare , paginile grosute si lucioase , o recomand din tot sufletul oricarui copilas ! Multumim ptr. seriozitate si promptitudine , cu siguranta vom cumpara multe carti de la d-voastra !

:
5.0
2017-02-18 09:19:08
La această carte, în primul rând, mi-a plăcut aspectul. Apoi, m-a captivat lectura, ilustrațiile și învățăturile cuprinse. O recomand cu mult drag și pe aceasta și următorul volum.

:
5.0
2013-03-30 16:57:46
Aceasta prima parte am citit-o acum un an si am ramas fff placut impresionati (eu-mama (30 ani),copilul- 5 ani,tatal-34). acum cateva luni am descoperit si cea de-a doua parte si am citit-o cu fff mare nerabdare. Doua carti ziditoare de suflet- in cel maï "adevarat" sens al cuvantului- care merita recitite iar si iar, si iar :)

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Se împlinesc 60 de ani de la trecerea la Domnul a părintelui Radu Stanciu, iar cercetarea de faţă se doreşte a fi o restitutio in integrum – un exerciţiu de recuperare a memoriei unui slujitor al Bisericii, victimă a represiunii comuniste. După decenii în care atât el, cât şi alţi slujitori brăileni ai Bisericii Ortodoxe Române au fost ignoraţi, se cuvine să ieşim din zona mlăştinoasă a ostilităţii faţă de realitatea verificabilă şi să încercăm să scoatem la lumină o istorie care pare să fi fost condamnată (încă o dată) să zacă în vrafuri de dosare necercetate. Pentru generaţiile care nu au cunoscut comunismul, răspunsul demn la tentativa oricărei ideologii de a se insinua în viaţa cetăţii este cunoaşterea istoriei, cercetarea arhivelor, implicarea în restituirea adevărului.

      Deoarece astăzi, mai mult decât oricând, în societatea noastră este cultivată tipologia funcţionarului supus, a adaptabilului, ca premisă a unui neototalitarism recrudescent, am considerat că este folositor a restitui aspecte din viața părintelui Radu Stanciu şi din lupta pe care a dus-o atât cu duşmanii cei din afară, cât şi cu cei dinăuntru, pentru a cunoaşte, prin antiteză, tipologia reactivă a omului dârz, capabil să ia hotărâri ghidat de propria sa conştiinţă, iar nu la ordin.

watch series