Din cetatea lui Eu in cetatea lui Tu

Format: 15x23 cm
ISBN: 978-606-550-085-3
Status: in stoc

Din cetatea lui Eu in cetatea lui Tu

5 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Carti pentru copii
Autor:
Editura: Egumenita
Numar de pagini: 124

Mâniosul este un mic locuitor al Cetăţii lui EU, care porneşte în căutarea Cetăţii lui TU, având ca unică merindă sfatul împărătesei Cetăţii lui EU, să pună mereu în faţă Sinele său.

Dar în ce fel va putea ajunge în cele din urmă din Cetatea lui EU în Cetatea lui TU?

Ce oameni va întâlni în această lume atât de diferită de a lui?

Ce sens va avea această călătorie a lui pentru toţi locuitori Cetăţii lui EU dar şi pentru fiecare dintre noi?

Să călătorim împreună cu el!

E vorba de un drum pe care pot umbla cei mici şi cei mari.

Ca hartă şi indicatoare pentru această călătorie a noastră vom avea unele cuvinte ale cuviosului Paisie.

Pret: 19.80 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (3) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2022-11-21 18:02:54
O carte minunata!O recomand cu caldura!

:
5.0
2021-11-29 18:49:53
Multumesc

:
5.0
2017-06-20 17:24:53
O carte extraordinar de captivanta , superb ilustrata , scris mare , paginile grosute si lucioase , o recomand din tot sufletul oricarui copilas ! Multumim ptr. seriozitate si promptitudine , cu siguranta vom cumpara multe carti de la d-voastra !

:
5.0
2017-02-18 09:19:08
La această carte, în primul rând, mi-a plăcut aspectul. Apoi, m-a captivat lectura, ilustrațiile și învățăturile cuprinse. O recomand cu mult drag și pe aceasta și următorul volum.

:
5.0
2013-03-30 16:57:46
Aceasta prima parte am citit-o acum un an si am ramas fff placut impresionati (eu-mama (30 ani),copilul- 5 ani,tatal-34). acum cateva luni am descoperit si cea de-a doua parte si am citit-o cu fff mare nerabdare. Doua carti ziditoare de suflet- in cel maï "adevarat" sens al cuvantului- care merita recitite iar si iar, si iar :)

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Dumnezeu este Dumnezeul inimii noastre. Atunci când aceasta simte dulceața dumnezeiască, respinge toate desfătările pământești și nu găsește plăcere în nimic pământesc; totul trăiește în cer, acolo unde-și are comoara. Dar Împărăția lui Dumnezeu se extinde în interior și în exterior, pentru că, atunci când tot ceea ce se spune este împlinit înlăuntru, totul din afară este reconstruit după același duh și principii.În același duh, limba, ochii, urechile și toate celelalte simțuri încep să funcționeze. În același duh, toată mișcarea și toată acțiunea se îndreaptă spre exterior, în intimitate, în familie, la muncă, în societate și în toate relațiile lumești. Pe scurt, atunci, în toate manifestările vieții noastre interioare, Dumnezeu este conducătorul tangibil, pecetluit în atenția tuturor, după cuvântul Domnului: Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri (Matei 5, 16). Oricine caută, găsește Împărăția lui Dumnezeu, în care Dumnezeu va fi toate în toţi (cf. I Corinteni 15, 28). În acest fel, precum în ceruri Domnul Se odihnește pe heruvimi și serafimi, tot așa și în acest suflet, în toate puterile duhului său, devenit conștient și făuritor, dirijează totul înăuntru și în afară pentru a-I plăcea numai Lui, iubindu-L din toată inima sa şi din tot sufletul său şi din toată puterea sa şi din tot cugetul său ( cf. Luca 10, 27).

watch series