Hrana din timpurile biblice de la marul lui Adam la Cina cea de taina

Format: 27 x 21 cm
ISBN: 9786069220528
Status: momentan indisponibil

Hrana din timpurile biblice de la marul lui Adam la Cina cea de taina

A fost "fructul oprit" din gradina Edenului un mar? Ce este "pestele Sfantului Petru"? ce se afla in vasul in care si-a inmuiat Iisus bucatica de paine la Cina cea de Taina?

In paginile acestei carti veti gasi o analiza unica si o trecere in revista usor de citit a fiecarui aspect al hranei mentionate in Biblie, insotite de ilustratii si fotografii fascinante. Veti afla nu numai ce mancau si ce beau oamenii in vremurile biblice, ci si cum isi cultivau roadele, cum le pastrau, cum comercializau hrana si cum o preparau. Veti putea privi, altfel, hrana din perspectiva Sfintei Scripturi, a noilor si profundelor intelesuri simbolice ascunse in spatele oricarui meniu.

Mai mult ca orice, veti gasi insa o colectie fascinanta de retete inspirate din biblie, retete usor de preparat, ale caror delicioase rezultate le veti putea imparti cu prietenii si familia.

Pe masura ce va veti bucura sa aflati ce mancau cei ce au trait in vremurile biblice, veti putea descoperi si o noua cale de a patrunde in atmosfera fascinanta a lumii Vechiului si Noului Testament. Cititnd aceasta carte veti descoperi ca Biblia, cea mai importanta sursa de inspiratie pentru viata noastra spirituala, poate fi o sursa de inspiratie si in ...bucatarie.

Pret: 27.75 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

    • 8 Paraclise si Acatiste pentru zilele saptamanii

      DUMINICĂ – ziua întâi: Paraclisul Sfintei Învieri a Domnului, Acatistul Sfintei Învieri a Domnului, Rugăciunea de Duminică

      LUNI – ziua a doua: Paraclisul Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, Acatistul Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, Rugăciunea de Luni

      MARŢI – ziua a treia: Paraclisul Sfântului Ioan Botezătorul, Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul, Rugăciunea de Marţi

      MIERCURI – ziua a patra: Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Bunei-Vestiri, Rugăciunea de Miercuri

      JOI – ziua a cincea: Paraclisul Sfântului Nicolae, Acatistul Sfântului Nicolae, Rugăciunea de Joi

      VINERI – ziua a şasea: Paraclisul Sfintei Cruci, Acatistul Sfintei Cruci, Rugăciunea de Vineri

      SÂMBĂTĂ – ziua a şaptea: Paraclisul Domnului nostru Iisus Hristos, Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos, Rugăciunea de Sâmbătă

      DUMINICĂ – ziua a opta: Paraclisul Sfintei Treimi, Acatistul Sfintei Treimi, Rugăciunea de Duminică

      „Structurile rugăciunilor din această carte sunt cunoscute credincioşilor, care, atunci când nu pot participa la slujbele Bisericii, împlinesc rânduiala aceasta în rugăciunile particulare. Paraclisul sintetizează toate cele şapte Laude care, de altfel, sunt canonul zilnic al monahului, împlinit de acesta prin participarea zilnică la toate slujbele Bisericii. În schimb, Acatistele sunt o formă dezvoltată poetic a condacului şi icosului din canonul Utreniei.

      Cele opt zile pentru care au fost aşezate în această carte Paraclise şi Acatiste ne invită să parcurgem nu numai vieţile Sfinţilor, nu numai zilele creaţiei, ci istoria întregii lumi, care de altfel este şi istoria vieţii noastre, apogeul acesteia fiind Dumnezeu şi ziua Domnului, Duminica, Începutul şi Sfârşitul.

      Să începem cu credinţa că, rostind mereu aceste rugăciuni, vom ajunge la trăirile Sfinţilor care ni le-au oferit, ca o revărsare a vieţii lor în viaţa noastră şi a lumii.”

      Părintele Ioan Cojanu

watch series