Buchet muzical athonit - Vol. 3 - Utrenia
15 recenzii (nota 4.5)
Colectia: Muzica bizantina
Autor:

Notatie psaltica.

Editura: Evanghelismos
Format: 16,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-973-7812-48-3
Numar de pagini: 0


Status: momentan indisponibil
Pret: 48.40 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul
Mesaje: (10) - Pagina 1 din 2
:
4.5
2024-04-13 22:25:42
Daca se poate sa fiu notificat cand apare in stoc.Multumesc.Doamne ajuta!

:
4.5
2024-04-11 18:20:18
Dacă se poate sa fiu notificat când apare în magazin.

:
4.5
2024-03-05 09:43:25
Re: Doamne ajuta, Se vor mai tipari, dar momentan nu va pot da alte detalii pentru cand anume. Cu stima.
-------------------------------
in data de 2024-03-01 13:42:37, Cezar a scris:
"Doamne ajuta.De mult timp urmaresc daca se mai tiparesc cartile din buchet si fara sperante.Ne puteti da vreun raspuns in acest sens."

:
4.5
2024-03-01 13:42:37
Doamne ajuta.De mult timp urmaresc daca se mai tiparesc cartile din buchet si fara sperante.Ne puteti da vreun raspuns in acest sens.

:
4.5
2024-01-29 22:14:56
Doamne ajuta ! Cine se ocupa de reeditare ? Editura sau Schitul Lacu ? Adică sunt o grămadă de persoane care cauta și nu găsesc volume, în afara de Dumnezeiasca Liturghie... spuneți-ne o data

:
4.5
2023-11-14 19:42:22
Re: Am uitat sa precizez că la fiecare carte se precizează mai jos (Notație psaltica)!Te roooooog!
-------------------------------
in data de 2023-11-13 22:12:11, James Faier a scris:
"Re: D-le Alex!Aici se vând doar cărți de muzica bizantina!Liniara nu o mai pot numi muzica bizantina! ------------------------------- in data de 2014-04-09 19:42:50, Alex a scris: "Re: Toate cartile de aici au doar notatie psaltica. ------------------------------- in data de 2013-05-14 08:46:04, Dan a scris: "

:
4.5
2023-11-13 22:12:11
Re: D-le Alex!Aici se vând doar cărți de muzica bizantina!Liniara nu o mai pot numi muzica bizantina!
-------------------------------
in data de 2014-04-09 19:42:50, Alex a scris:
"Re: Toate cartile de aici au doar notatie psaltica. ------------------------------- in data de 2013-05-14 08:46:04, Dan a scris: "Va rog , specificati notatiile ( liniare sau psaltice )la idiomelare si buchet muzical athonit .Va roooooog !""

:
4.5
2021-11-19 21:29:59
Doamne ajuta!doresc sa achiziționeze 3 volume lipsa din " Buchet muzical athonit"și anume"vol 3 utrenia. vol 6 psaltirionul. vol 8 doxastarul tomul1."va rog să mă anunțați când sunt pe stoc!Doamne ajuta!

--Pagina 1 din 2--
Urmatoarea Ultima pagina

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • Fotografiile sunt preluate din Arhivele Statului Rus și din colecții private și au fost colorizate de graficiana Olga Shirnina în colaborare cu experți în cromatica uniformelor militare.

      Cartea are la bază scrisori, mărturii, jurnale, memorii și alte texte esențiale și nepublicate până acum, care prezintă o biografie unică și obiectivă a țarului Nicolae al II-lea și a familiei sale. Un portret plin de viață al Țarilor Mucenici reiese din scrierile lor personale și din ale celor care au trăit foarte aproape de ei. Fiind întemeiată strict pe izvoare primare, cartea scoate la lumină și multe fapte necunoscute și nedezvăluite, care demonstrează că multe adevăruri cu privire la viața și martiriul Țarilor Mucenici rămân trecute sub tăcere sau denaturate până astăzi. Între istoricii care au lucrat la proiect se numără și Nicholas B.A. Nicholson, Helen Azar și Helen Rappaport, toți specialiști de renume în istoria familiei Romanov.

      „Curând va veni primăvara să ne încălzească inimile. Mai întâi calea crucii și apoi bucurie și desfătare. Se împlinește un an de când ne-am despărțit, dar ce este timpul? Viața aici e nimic – veșnicia e totul, iar noi trebuie să ne pregătim sufletele încă de acum pentru Împărăția Cerurilor. Până la urmă, nimic nu e atât de îngrozitor și chiar de ne vor lua totul, nu ne pot lua sufletele. (…) Trăim pe pământ, dar suntem deja pe jumătate plecați în lumea cealaltă. Vedem totul în altă lumină. Pentru noi, toate au rămas în urmă, iar ce va aduce viitorul nu pot ști, doar Dumnezeu știe – ne-am predat cu totul în mâinile Lui. Cu cât suferim aici mai mult, cu atât mai bine ne va fi pe celălalt tărâm, unde ne așteaptă atât de mulți dragi nouă. Cum am putea să cerem mai mult? Pur și simplu, îi mulțumim Domnului pentru fiecare zi care se sfârșește cu bine.” Din jurnalul țarinei Alexandra

    • Câţiva ani binecuvântaţi, sufletele multor credincioşi au simţit prezenţa Părintelui Paisie de la Mănăstirea Secu, respirată din minunatele comori duhovniceşti pe care cuvioşia sa le-a făcut cunoscute în mai toată ţara, printr-un misionarism ortodox autentic, altruist şi pilduitor.

      Talanţii mulţi, cu care Bunul şi Preamilostivul Dumnezeu l-au înzestrat, au rodit şi prin darul scriitoricesc a izvorât această carte, ca o mărturie de sfinţenie, dăruire şi trăire duhovnicească vie a monahului pătimitor Paisie Costandel, ajunsă şi la noi după mutarea sa la cele veşnice.

      Introducându-ne în duhul rugător şi duhovnicesc al legăturii lăuntrice dintre mari duhovnici, apropiaţi timpului şi neamului nostru, Părintele Paisie trezeşte şi în noi duhul rugăciunii şi al dorului neostoit pentru Împărăţia Cerească.

      Din mărturiile cuvioşiei sale, aflăm rostul ziditor al pelerinajului la sfintele mănăstiri, prin întâlnirile cu marii nevoitori ai acestor locuri binecuvântate. Unii dintre fiii duhovniceşti ai Părintelui Paisie, dar şi modeşti martori ai dezvăluirilor minunate, mult folositoare de suflet, au peregrinat an de an, în timpul verii, pe la sfintele mănăstiri moldave, culegând roade de mântuire împărtăşite nouă cu tainică bucurie, prin această lucrare ziditoare mângâiată de duhul vetrelor sihăstreşti...

      Părintele Paisie, iubind mult trăirea jertfitoare de pelerin şi misionar ortodox, la rândul lor, fiii săi duhovniceşti s-au străduit, au dorit şi în bună parte unii au reuşit, fără nici o răsplată, în semn de recunoştinţă şi dragoste creştină pentru cuvioşia sa, să scoată la lumină mărturii smerite şi convingătoare ale învierii lăuntrice, posibilă şi în vremurile noastre doar celor cu inima înfrântă!

      În contextul vieţii de astăzi, mai mult ca oricând, sfatul testamentar al cuviosului monah, „de a ne ruga neîncetat şi de a nu osândi pe nimeni”, ar trebui să ni se sădească în inimi cu putere multă, dar să şi rodească cu sinceritate deplină!

      Fie ca Bunul, Milostivul şi Dreptul Judecător, Mântuitorul nostru Iisus Hristos, cu rugăciunile totdeauna bine primite şi grabnic ajutătoare la Tronul Ceresc ale Măicuţei Domnului, să ne lumineze cărarea spre mântuire şi prin acest îndemn paterical al Părintelui Paisie de la Secu, de a învia lăuntric.

watch series