Rugaciunea lui Iisus - lucrarea launtrica

Cand crestinul reuseste cu ajutorul Harului Dumnezeesc sa pogoare mintea in inima, mintea ia parte la lucrarea inimii, se impartaseste de energiile necreate ce stralucesc din Soarele Dreptatii-Hristis, ce se descopera in inima, mintii.

Editura: Editura Panaghia
Numar de pagini: 0


Status: momentan indisponibil
Pret: 15.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

  • "Învierea lui Hristos este cel mai mare eveniment din istorie. Este ceea ce diferențiază creștinismul de orice altă religie. Celelalte religii au capi nuritori, în vreme ce Capul Bisericii este Hristos (Coloseni I, 18-19; Efeseni I, 23), Care a Înviat din morți. Învierea lui Hristos a însemnat înnoirea firii omenești, replămădirea neamului omenesc și trăirea realității eshatologice.
   Învierea lui Hristos a adus pentru toată lumea și pentru întrgul univers, lumina și sensul integral. Înainte de Înviere, oamenii știau în mod sigur pentru ce trăies, nici pentru ce există lumea. Totul era acoerit în întuneric. Credința în viața de după moarte era o bănuială, o presupunere, și nu aveau siguranța despre aceasta. Acum știu că după viața de pe pământ vor avea și o altă viață veșnică fie fericită, fie nefricită, după cum au folosit lumea aceasta.
   Dar Învierea lui Hristos ne dă această lumină și bucurie nu numai prin ceea ce înseamnă ea, ci și prin siguranța că ea a avut loc. Spre deosebire de celelalte religii, care dau doar niște idei despre binele făgăduit de ele după moarte, Învierea lui Hristos ne asigură despre învierea și fericirea noastră veșnică tocmai pentru că a fost un fapt arătat în istorie.
   (Pr. Acad. Dumitru Stăniloaie)

   Sunt multe religii în lume, dar toate sunt neputincioase în fața morții trupești și duhovnicești. Numai creștinii au un Mântuitor, Care a Înviat din morți cu moartea pe moarte călcând și Care le-a dăruit viața cea veșnică. Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne-a înviat din moartea trupească (I Corinteni XV, 20) dar și din cea duhovnicească. Pentru că cine poate să ierte păcatele afară numai unul Dumnezeu?"
   (Marcu II,7)

watch series