Leacuri manastiresti. Terapii pentru trup si suflet

Format: 14x20 cm
ISBN: 978-606-93694-3-2
Status: momentan indisponibil

Leacuri manastiresti. Terapii pentru trup si suflet

1 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Lumea Credintei
Numar de pagini: 208

Cand vorbim despre leacuri, trebuie sa le identificam ca pe o binecuvantare, cu ajutorul careia oamenii si-au tamaduit suferintele trupesti de-a lungul veacurilor.  Ele vin sa amplifice ideea ca tot ceea ce creste in Gradina Domnului nu poate fi decat o intregire a rugaciunilor pe care omul le inalta catre toate Puterile Ceresti.  Traiectul acestei carti amplifica ideea ca simplitatea leacurilor mostenite de la vechii calugari, intregita de puterea rugaciunii, face ca omul sa se insanatoseasca trupeste si sufleteste in acelasi timp.

O carte bine documentata, care imbina intr-o maniera aparte leacuri naturale cu terapia rugaciunii, un adevarat ghid de vindecare a bolii, dar care ne face sa intelegem ca nu este cu putinta vindecarea trupeasca pana cand nu ne primenim sufletul cu ajunare si rugaciune.

Pret: 25.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2014-10-01 19:07:28
Va rog vreau si eu un exemplar din aceasta carte,am inteles ca este f buna si utila la casa omului mai ales pt cei care cred in aceste terapii,multumesc anticipat.

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

  • Fragmente din carte:

   Maica Siluana:
   Când ai gustat iadul în tine şi nu îl mai proiectezi pe ceilalţi, nu mai poţi să uiţi şi nu mai poţi să-L cauţi decât pe Dumnezeu şi cum uiţi să zici Doamne ajută-mă, Doamne miluieşte-mă, cum năpădeşte groaza aceea pe tine din nou şi o vezi în tine. Chiar când te uiţi la celălalt care face ceva rău, tot înlăuntrul tău o simţi.

   Pentru lumea secularizată în care trăim „iadul” este un cuvânt „de groază” care face parte mai degrabă din terminologia hollywoodiană, decât a vieţii reale.

   Pentru omul creştin însă, iadul este o realitate de la care, de multe ori, porneşte chiar viaţa noastră duhovnicească. Şi dacă pentru lumea secularizată „iadul” este un capăt de drum, pentru lumea creştină iadul poate fi chiar începutul unui drum a cărui continuare este, paradoxal, bucuria.

   Toată lumea ştie că bucuria este darul lui Dumnezeu, dar e paradoxal felul în care l-am dobândit, cum l-am primit, căci Dumnezeu îl dă tuturor şi ne cheamă pe toţi să-l luăm.

   A fost un moment în care am realizat că eu nu pot să fac nimic bun, că eu nu pot să fiu fericită, că orice aş face nu iese bine si că oricât m-aş strădui şi că oricât m-aş ambiţiona şi oricât m-aş ruga, sfârşesc prin a face ceva care mă întristează, care mă face să-mi fie ruşine, care mă face să mă simt stingherită, cel puţin în fata mea, dacă nu în faţa celorlalţi, unde să zicem că-mi făceam rost de o justificare.

   Eu m-am întors în biserică târziu după ce am trăit mult şi profund în această lume, gustând din toate durerile ei, din toate deznădejdile ei, dar şi din toate bunătăţile, frumuseţile câte puţin, cât am putut, dar din toate dimensiunile creaţiei omeneşti am gustat.

Carti scrise de acelasi autor

watch series