Asculta-ma!

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8562-34-6
Status: momentan indisponibil

Asculta-ma!

Colectia: Margaritare ale ortodoxiei
Autor:
Editura: Evanghelismos
Numar de pagini: 392

Nu exista ceva mai inalt, mai bun decat dragostea lui Dumnezeu!  Ea este nesfarsita, este nesecata.  Nu se uita nici la neam, nici la varsta , nici la culoarea pielii.  Toti suntem copiii Lui, pe toti ne iubeste deopotriva.  Este dragostea Celui Care asteapta cu indelunga rabdare pocainta si intoarcerea noastra.

Nadajduim ca aceasta carte sa ajute la urcusul nostru duhovnicesc, sa dea iesire din impasurile noastre.  Este a treia carte a monahiei Porfiria, inspirata din problemele noastre, din greselile noastre.  Este o carte-oglinda a alegerilor noastre superficiale, al modului nostru superficial de viata, al modului nostru superfcial de rezolvare si de infruntare a problemelor noastre.

Sa fiti siguri ca citind-o, va va aduce aminte mereu de cate o intamplare.  Si aceasta, deoarece situatiile si problemele cu care ne infruntam in epoca noastra au toate acelasi numitor comun.  Si care e acesta?  Nevointa noastra de a ramane in picioare in vartejul nenorocirilor si al greutatilor din zilele noastre.

Cartea aceasta in multe puncte va va atrage atentia si va va problematiza.  Cine suntem?  Unde mergem?  Daca vom continua sa traim in acelasi fel, ce ni se va intampla?

Pret: 12.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series