Sa-ti iei geaca! Parinti reponsabili, copii fericiti

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-550-471-4
Status: momentan indisponibil

Sa-ti iei geaca! Parinti reponsabili, copii fericiti

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Egumenita
Numar de pagini: 344

În cele din urmă, cel mai frumos cadou pe care-l poți face copilului tău e...să-l lași în pace!

Înțelegeți-vă mai întâi voi doi: tata și mama.

Nu forța copilul, el va reacționa!

Vorbește-i dulce, ca să te audă cu inima, ea reprezintă „urechile” copilului.

Chiar și tăcerea ta, când este impregnată cu înțelepciune, revarsă valuri de iubire care-și ating scopul.

Treci cu vederea nervii și furia copilului tău obraznic, vezi-i sufletul care se chinuie, care crește, care se descoperă pe sine, și care se neliniștește pentru toate. Învață să privești mai adânc!

Să discerni fricile din spatele certurilor, singurătatea din spatele înjurăturilor și strigătelor, frumusețea sufletească a ființei lui din spatele înfățișării lui ciudate.

Mamă, tată, lăsați copilul vostru să calce pe pământul sfânt al inimii voastre, nu ca să-și așeze tabăra acolo pentru totdeauna, ci ca să-și întindă aripile și să zboare!

Vă admir și mă plec înaintea voastră, și vă sărut mâinile sfinte, care țin înăuntru cea mai pură făptură a planetei noastre. Și vă doresc din tot sufletul ca toate lucrurile bune și folositoare să vină în viața și în casa dumneavoastră.

Ești cel mai prețios părinte. Tu. Crede acest lucru și trăiește-l.

Pret: 18.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Viața interioară reprezintă fundamentul credinței ortodoxe și o componentă nedespărțită a creștinului ortodox. Dacă nu veghem asupra noastră, asupra inimii noastre, asupra minții și a gândurilor noastre, nu ne vom putea mântui. Trebuie să fim atenți, pentru ca toate inclinațiile inimii noastre să fie îndreptate către slava Domnului și pentru ca gândurile noastre să fie îndreptate doar spre El, Unul Singur.Prin cunoaștere de sine și trezvie dobândim harul și puterea de a dobândi viața nemuritoare. Uneori, privind un om din punct de vedere exterior, ni se pare că nu diferă cu nimic de ceilalți. Or, prin viața sa interioară, este mare înaintea lui Dumnezeu și adesea săvârșește mari fapte de virtute.Fără viața lăuntrică, fără introspecție, omul cade ușor în păcate și în nelegiuiri. De aceea trebuie să ne străduim ca purtarea noastră să fie condusă de starea noastră interioară, de dispoziția inimii. Dacă viața exterioară a cuiva primeazăîn fața celei interioare, dacă este preocupat doar de lucrurile pământești și nu se gândește la cele duhovnicești, adică la mântuirea sa, atunci în cele din urmă va simți nemulțumire în viață, pustietate și întuneric, ceea ce va duce inevitabil la descurajare și chiar la deznădejde.Da, este înfricoșător să trăiești fără Dumnezeu! Altfel spus, fără viața interioară omul nu va putea niciodată să se bucure de pacea și bucuria duhovnicească, de bucuria în Dumnezeu în această viață pământească, și cu atât mai puțin în viața veacului viitor.Străduiește-te, prietenul meu, să acorzi prioritate vieții interioare! 

watch series