Sfantul Pangratie - Aducator de bunastare si pace in casa

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8647-28-
Status: in stoc

Sfantul Pangratie - Aducator de bunastare si pace in casa

5 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Ortodoxia
Numar de pagini: 94

Sfântul Sfinţit Mucenic Pangratie, Episcopul Tavromeniei s-a născut în Antiohia şi a trăit în vremea Mântuitorului Iisus Hristos. 

După Înălţarea Domnului Iisus Hristos şi Pogorârea Duhului Sfânt, Sfântul Pangratie l-a întâlnit pe Sfântul Apostol Petru. 
Văzând râvna sa pentru propovăduirea Evangheliei lui Hristos, Sfântul Petru l-a hirotonit pe fericitul Pangratie Episcop al Tavromeniei din Sicilia (astăzi oraşul Taormina din Italia).
Aici, Sfântul Pangratie a dărâmat idolii și a convertit pe mulți păgâni la creștinism, în cele din urmă primind cununa muceniciei.

Sfântul Pangratie este cunoscut în țara noastră ca întăritor al credinței, mare izgonitor de demoni, ocrotitor de vrăji și farmece, de vrăjmași văzuți și nevăzuți, mare tămăduitor și ocrotitor de boli grele, grabnic ajutător în necazuri grele și ajutător pentru bunăstare și pace în case.

Pret: 12.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul
Mesaje: (5) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2024-01-25 14:18:36
Re: Buna ziua, Pentru comanda va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0213311022 sau pe e-mail la adresa editura.evanghelismos@gmail.com.
-------------------------------
in data de 2024-01-25 11:32:30, Bistrița Luana a scris:
"Doresc sa cumpăr aceasta carte pt mama mea."

:
5.0
2024-01-25 11:32:30
Doresc sa cumpăr aceasta carte pt mama mea.

:
5.0
2024-01-07 13:59:19
As dori și eu o carte va rog cu 12 lei

:
5.0
2023-11-21 15:22:37
Re: Buna ziua. Noi nu comercializam icoane.
-------------------------------
in data de 2023-11-21 13:28:21, Dutu Marin a scris:
"Doresc sa comand si sa primesc 2(doua) icoane a sfantului Pangratie la adresa dema jos: Bd. Chisinau 17, bl. A2, sc. 2, etaj 5, ap. 80, sector 2, Bucuresti. Tel. 0738173965. Va multumesc! "

:
5.0
2023-11-21 13:28:21
Doresc sa comand si sa primesc 2(doua) icoane a sfantului Pangratie la adresa dema jos: Bd. Chisinau 17, bl. A2, sc. 2, etaj 5, ap. 80, sector 2, Bucuresti. Tel. 0738173965. Va multumesc!

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

    • ercetările contemporane au evidențiat impactul pe care îl are consumul excesiv de zahăr asupra organismului nostru. Dincolo de bucuria momentană pe care o aduce o prăjitură sau un desert cu zahăr, consecințele pe termen lung pot fi serioase. Din fericire, opțiunile precum deserturile fără zahăr devin o alegere tot mai populară și benefică pentru sănătatea noastră.
      Consumul excesiv de zahăr este asociat cu diverse probleme de sănătate, precum creșterea riscului de obezitate, diabet de tip 2 și afecțiuni cardiace. Cercetările au arătat că zahărul adăugat în exces poate duce la inflamații cronice în organism, afectând în mod negativ funcțiile sistemului imunitar și ale organelor interne.

      Optarea pentru deserturi fără zahăr reprezintă o modalitate de a ne satisface pofta de dulce fără a compromite sănătatea. Aceste deserturi sunt adesea realizate cu îndulcitori naturali, precum mierea, ştevia sau fructele, oferindu-ne gustul dulce fără a recurge la efectele negative ale zahărului rafinat.

      Pe lângă beneficiile evidente pentru sănătate, deserturile fără zahăr se încadrează perfect într-un stil de viață echilibrat și într-o dietă sănătoasă. Ele pot fi o sursă valoroasă de nutrienți esențiali și pot contribui la menținerea unui nivel constant de
      energie, evitând creșterile bruște și scăderile de zahăr din sânge.
      Astfel, alegerea deserturilor fără zahăr nu este doar o opțiune delicioasă, ci și o decizie înțeleaptă pentru sănătatea noastră pe termen lung.

      În bucătărie, explorarea și adoptarea unor rețete creative fără zahăr devin o oportunitate de a experimenta cu ingrediente sănătoase și de a încorpora gusturi noi și inovative în dieta noastră. Astfel, putem transforma modul în care privim și selectăm deserturile, contribuind la un stil de viață mai echilibrat și plin de vitalitate.

Carti scrise de acelasi autor

    • Se spune că Panaghia s-a născut demult, tare demult, pe când locurile străjuite de Moş Ceahlău şi udate de Mama Bistriţa erau aproape cu totul sălbatice… S-a născut, draga de ea, într-un cătun de la poalele Ceahlăului, în familia unor oameni sărmani. A fost însă binecuvântată, din fragedă pruncie, cu multe şi alese însuşiri. Că s-au strâns ursitoarele în jurul ei de îndată ce a venit pe lume, dăruindu-i pe rând, de la căpătâiul albiei ce-i era şi leagăn, mai toate bunătăţile vieţii… Numai că, nu ştiu cum s-a făcut, dar, întrecându-se ele în a-i lumina viitorul, au miluit-o cu frumuseţe la chip, cu frăgezime şi gingăşie în trup, cu pas mlădios, cu duioşie în suflet, cu strălucire de azur în priviri, dar… au uitat de noroc!

      Aşa a crescut, ca bucurie a ochilor şi sufletelor celor doi părinţi ai săi, cu totul nevoiaşi în ale traiului cel de toate zilele. Că mult prea puţin pământ aveau pentru a cultiva cele trebuitoare la orice masă şi nici cu destulă fâneaţă pentru bietele animale nu erau dăruiţi. De aceea, doar câteva orătănii şi două capre ţineau pe lângă bordeiul lor… Au tot muncit din greu, sărmanii, dar n-au apucat să-şi vadă fata ieşită în lume şi măritată cu un flăcău vrednic, precum merita. S-au stins din viaţă într-o toamnă ploioasă şi rece, zdrobiţi de un trunchi de copac pe când încercau să-şi facă rost de lemn pentru iarna cea lungă şi grea.

      Ei, şi dacă a rămas Panaghia orfană, iaca, ştiindu-i frumuseţea cea fără de seamăn, atât la trup cât şi la suflet, s-au grăbit să o ia în grija lor doi soţi mai înstăriţi, dar fără copii, care trăiau într-un sat vecin, ceva mai mare. Nu a durat însă prea mult bucuria noilor săi părinţi…

Usa pocaintei - ***
22.00 LEI
  Cumpara
watch series