Sfantul Pangratie - Aducator de bunastare si pace in casa

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-8647-28-
Status: in stoc

Sfantul Pangratie - Aducator de bunastare si pace in casa

5 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Ortodoxia
Numar de pagini: 94

Sfântul Sfinţit Mucenic Pangratie, Episcopul Tavromeniei s-a născut în Antiohia şi a trăit în vremea Mântuitorului Iisus Hristos. 

După Înălţarea Domnului Iisus Hristos şi Pogorârea Duhului Sfânt, Sfântul Pangratie l-a întâlnit pe Sfântul Apostol Petru. 
Văzând râvna sa pentru propovăduirea Evangheliei lui Hristos, Sfântul Petru l-a hirotonit pe fericitul Pangratie Episcop al Tavromeniei din Sicilia (astăzi oraşul Taormina din Italia).
Aici, Sfântul Pangratie a dărâmat idolii È™i a convertit pe mulÈ›i păgâni la creÈ™tinism, în cele din urmă primind cununa muceniciei.

Sfântul Pangratie este cunoscut în È›ara noastră ca întăritor al credinÈ›ei, mare izgonitor de demoni, ocrotitor de vrăji È™i farmece, de vrăjmaÈ™i văzuÈ›i È™i nevăzuÈ›i, mare tămăduitor È™i ocrotitor de boli grele, grabnic ajutător în necazuri grele È™i ajutător pentru bunăstare È™i pace în case.

Pret: 12.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul
Mesaje: (5) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2024-01-25 14:18:36
Re: Buna ziua, Pentru comanda va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0213311022 sau pe e-mail la adresa editura.evanghelismos@gmail.com.
-------------------------------
in data de 2024-01-25 11:32:30, Bistrița Luana a scris:
"Doresc sa cumpăr aceasta carte pt mama mea."

:
5.0
2024-01-25 11:32:30
Doresc sa cumpăr aceasta carte pt mama mea.

:
5.0
2024-01-07 13:59:19
As dori și eu o carte va rog cu 12 lei

:
5.0
2023-11-21 15:22:37
Re: Buna ziua. Noi nu comercializam icoane.
-------------------------------
in data de 2023-11-21 13:28:21, Dutu Marin a scris:
"Doresc sa comand si sa primesc 2(doua) icoane a sfantului Pangratie la adresa dema jos: Bd. Chisinau 17, bl. A2, sc. 2, etaj 5, ap. 80, sector 2, Bucuresti. Tel. 0738173965. Va multumesc! "

:
5.0
2023-11-21 13:28:21
Doresc sa comand si sa primesc 2(doua) icoane a sfantului Pangratie la adresa dema jos: Bd. Chisinau 17, bl. A2, sc. 2, etaj 5, ap. 80, sector 2, Bucuresti. Tel. 0738173965. Va multumesc!

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

    • ercetările contemporane au evidenÈ›iat impactul pe care îl are consumul excesiv de zahăr asupra organismului nostru. Dincolo de bucuria momentană pe care o aduce o prăjitură sau un desert cu zahăr, consecinÈ›ele pe termen lung pot fi serioase. Din fericire, opÈ›iunile precum deserturile fără zahăr devin o alegere tot mai populară È™i benefică pentru sănătatea noastră.
      Consumul excesiv de zahăr este asociat cu diverse probleme de sănătate, precum creÈ™terea riscului de obezitate, diabet de tip 2 È™i afecÈ›iuni cardiace. Cercetările au arătat că zahărul adăugat în exces poate duce la inflamaÈ›ii cronice în organism, afectând în mod negativ funcÈ›iile sistemului imunitar È™i ale organelor interne.

      Optarea pentru deserturi fără zahăr reprezintă o modalitate de a ne satisface pofta de dulce fără a compromite sănătatea. Aceste deserturi sunt adesea realizate cu îndulcitori naturali, precum mierea, ştevia sau fructele, oferindu-ne gustul dulce fără a recurge la efectele negative ale zahărului rafinat.

      Pe lângă beneficiile evidente pentru sănătate, deserturile fără zahăr se încadrează perfect într-un stil de viaÈ›ă echilibrat È™i într-o dietă sănătoasă. Ele pot fi o sursă valoroasă de nutrienÈ›i esenÈ›iali È™i pot contribui la menÈ›inerea unui nivel constant de
      energie, evitând creÈ™terile bruÈ™te È™i scăderile de zahăr din sânge.
      Astfel, alegerea deserturilor fără zahăr nu este doar o opÈ›iune delicioasă, ci È™i o decizie înÈ›eleaptă pentru sănătatea noastră pe termen lung.

      În bucătărie, explorarea È™i adoptarea unor reÈ›ete creative fără zahăr devin o oportunitate de a experimenta cu ingrediente sănătoase È™i de a încorpora gusturi noi È™i inovative în dieta noastră. Astfel, putem transforma modul în care privim È™i selectăm deserturile, contribuind la un stil de viaÈ›ă mai echilibrat È™i plin de vitalitate.

Carti scrise de acelasi autor

    • După o veche tradiţie a Bisericii, Sfântul Evanghelist Luca a zugrăvit chipul Maicii Domnului încă din timpul vieţii ei pământeşti. Terminând de zugrăvit icoana, apostolul a arătat‑o pe ea Pururea Fecioarei, care a spus: „Harul Celui Care S‑a născut din mine şi harul meu să fie cu această icoană!” Binecuvântarea Maicii Domnului a făcut ca icoana să se umple de har, devenind îndrumătoare a oamenilor pe calea mântuirii, dăruind celor ce cred mulÈ›ime de binefaceri È™i izbăvire de păcate.
      Icoana Maicii Domnului „Caută la smerenie”, apar­È›i­nând tipului iconografic al Maicii Domnului Hodighitria, s‑a arătat pentru prima oară în părÈ›ile Pskovului, în anul 1420, într‑o vreme în care asupra acelui loc se abătuseră necazuri fără seamăn, poporul, deznădăjduit, cerând atunci în rugăciuni ajutorul Împărătesei cerurilor.
      CredincioÈ™ii care se roagă astăzi, plini de evlavie, înaintea acestei icoane făcătoare de minuni a Maicii Domnului, cerând mângâiere în necazuri ori tămăduire în felurite boli trupeÈ™ti È™i sufleteÈ™ti, dau mărturie că Născătoarea de Dumnezeu, luând aminte la toată inima „înfrântă È™i smerită”, după cum Cel Preaînalt „a căutat la smerenia roabei Sale” spre a mântui neamul omenesc, le împlineÈ™te fără zăbavă rugăciunile.

watch series