Cantare de biruinta cantand... Rostiri ale Evangheliei in actualitate

Format: 16.5x23.5 cm
ISBN: 978-606-989-103-
Status: in stoc

Cantare de biruinta cantand... Rostiri ale Evangheliei in actualitate

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Andreiana
Numar de pagini: 320

Părintele Profesor Constantin Necula publică volumul de față, care reunește toate omiliile pe care, sub coordonarea părintelui profesor, ucenicii săi și preoții din eparhiile ardelene le-au scris în notă contemporană pentru fiecare dintre cele 4 numere ale reînființatei reviste Mitropolia Ardealului (serie nouă).
Predicile nu fac exces de răbdarea cititorului, se încadrează în acel timp socotit optim pentru ca receptarea mesajului evanghelic să se facă deplin. Ele invită la o prelungire a ecourilor Sfintei liturghii în sufletele noastre prin interpretarea individuală a sensurilor prezentate într-o notă ancorată în realitatea cotidiană a societății de azi și prin menținerea atențeiei la cele minunate pe care le-a adus în suflet slujba la care tocmai am participat.
Binecuvântăm apariția acestei lucrări și sperăm că ea va fi de mare folos sufletesc pentru credincioși și va reprezenta un punct de sprijin pentru preotii slujitori care își pot pregăti cuvintele duminicale de zidire sufletească pornind și de la acest volum.

Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului

Pret: 30.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series