Efectele televiziunii asupra mintii umane

Format: 14,5 x 20,5
ISBN: 978-973-87900-1-8
Status: momentan indisponibil

Efectele televiziunii asupra mintii umane

2 recenzii (nota 5.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Institutul de Cercetari Psihosociale si Bioetica
Numar de pagini: 432

O explicaţie a diminuării capacităţii de învăţare şi a slăbirii abilităţilor mentale la tot mai mulţi dintre tinerii de astăzi.

Având în vedere modificările survenite în ultimii ani în comportamentul copiilor şi al tinerilor, şi ne referim nu numai la manifestările violente, este important să fie cunoscută influenţa pe care televiziunea şi mesajele mass-mediei, în general, o au asupra dezvoltării abilităţilor mentale, a mentalităţilor şi a comportamentelor tinerilor noii generaţii.

Virgiliu Gheorghe, autorul cărţii "Efectele televiziunii asupra minţii umane" cu subtitlul "şi despre creşterea copiilor în lumea de azi", ne aduce în atenţie o serie întreagă de studii privind transformările pe care vizionarea TV le produce în dezvoltarea structurală şi în funcţionarea creierului uman. Iată care ar fi doar câteva dintre reperele pe care această lucrare ni le pune la dispoziţie pentru cunoaşterea efectelor televiziunii:

Efectul hipnotic
Dependenţa de televizor
Problemele de atenţie şi hiperactivitate
Incapacităţi de învăţare
Violenţa naşte violenţă
Efectele erotismului TV

Pret: 17.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (2) - Pagina 1 din 1
:
5.0
2013-01-05 23:39:15
Re: Buna seara, incercam constant sa mentinem cele mai bune preturi pentru toate cartile existente in stoc, pretul listat fiind deja cel mai mic. O seara buna
-------------------------------
in data de 2013-01-05 23:10:29, Lazar Iosif a scris:
"Buna ziua ! As dori sa cumpar 3 bucati de acest fel de produs. A-ti putea sa faceti o mica reducere ? Va multumesc frumos"

:
5.0
2013-01-05 23:10:29
Buna ziua ! As dori sa cumpar 3 bucati de acest fel de produs. A-ti putea sa faceti o mica reducere ? Va multumesc frumos

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series