Crestinismul sau Biserica

Format: 11x17cm
ISBN: 978-606-8451-13-8
Status: momentan indisponibil

Crestinismul sau Biserica

1 recenzii (nota 4.0)

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Areopag
Numar de pagini: 160

Multi oameni afirma astazi ca sunt crestini, desi nu merg la biserica.  Ei vor sa se mantuiasca, rugandu-se in casele lor si considerand ca sunt pe calea cea buna daca tin poruncile Legii Vechi.  Ei nu fura, nu omoara, nu cad in pacatul curviei...  Dar, asa cum arata clar Sfantul Ilarion Troitki, nici nu merg pe calea mantuirii.

Pe cat este de scurta aceasta carte, pe atat este de importanta; pe cei care merg la biserica ii ajuta sa inteleaga mai bine importanta apartenentei la aceasta obste sfanta - Trupul lui Hristos.  Iar pe ceilalti ii provoaca sa se decida, sa aleaga intre Dumnezeu si diavol, si sa inteleaga ca singura baricada reala impotriva pierderii sufletului este viata in Biserica.  In Biserica cea adevarata, intemeiata de Hristos.

Pret: 3.50 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul
Mesaje: (1) - Pagina 1 din 1
:
4.0
2013-06-10 15:54:34
Sfantul Arhiepiscop Ilarion Troitki Crestinismul sau Biserica Sfantul Ilarion Troitki in cartea "Crestinismul sau Biserica" ne arata ca nimeni nu se poate numi crestin daca nu merge la biserica. Aceasta carte ii ajuta sa intelega pe cei care merg la biserica importanta apartenetei la acesta obste sfanta - Trupul lui Hristos - iar pe ceilalti ii provoaca sa se decida, sa aleaga intre Dumnezu si diavol, si sa inteleag ca singura baricada reala impotriva pierderii sufletului este viata in Biserica, in Biserica cea adevarata, intemeiata de Hristos. "Numai cel ce a ajuns sa creada in Biserica, cel calauzit de cugetul Bisericii in aprecierea fenomenelor vietii si in indreptarea vietii personale, cel ce a simtit in sine viata Bisericii, acela si numai acela este pe calea cea buna. Mare parte din ceea ce pana atunci parea nedeslusit si neclar devine vadit si clar. Este un lucru deosebit de pretios ca, in vremuri de generala nestatornicie, de ratacire dintr-o parte in alta, de la drapta la stanga, fiecare om cu cugetul Bisericii se simte asezat pe o stanca tare, veche de multe veacuri, pe care o simte neclintita sub picioarele sale." Sfantul Ilarion Troitki. (librariaortodoxia.ro)

--Pagina 1 din 1--

Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series