Un an langa Capitan. Amintiri sfinte din lumea legionara

Format: 14x20cm
ISBN: 978-606-93464-2-6
Status: momentan indisponibil

Un an langa Capitan. Amintiri sfinte din lumea legionara

Cartea domnului Ilie Tudor, scrisa din cea mai autentica experienta, cu o clasica simplitate si cu o cuceritoare cinste sufleteasca, ne aluta sa intelegem ceva mai bine acest fenomen unic din istoria secolului XX, atat prin prima ei parte, unde chipul de pe urma al Capitanului si lumea legionara ne sunt infatisate in umanitatea si firescul lor cotidian cu perceptia proaspata si genuina al unui pui de oltean ajuns copil al Legiunii la 14 ani, cat si prin radiografia - cu ochi de acum matur - facuta universului concentrationar din faza tarzie a reeducarii de la Aiud. 

Pret: 14.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • Boala – lucrul de care ne temeam cel mai mult, pe care nu-l voiam şi care am nădăjduit mereu să nu ni se întâmple – a devenit brusc parte a vieţii noastre. Suntem puşi în situaţia de a regândi valoarea pe care o avem pentru cei apropiaţi şi pentru noi înşine. La ce mai putem fi de folos în starea în care am ajuns? De ce era nevoie de boala asta? Cum şi de ce să trăim mai departe? Cum şi de ce să răbdăm această suferință? 

      Aceasta carte a fost gândită ca un ajutor tocmai în această situaţie. Pentru că, până la urmă, toate aceste întrebări pe care ni le punem nu sunt noi. Toţi câţi au fost pe pământ înaintea noastră au murit – şi cei mai mulţi dintre ei bolnavi, dar nici pe departe nu au murit cu toţii descurajați, deznădăjduiți, fără a conștientiza sensul propriilor suferințe. Mulţi au murit în pace. Mulţi şi‑au trăit ultimii ani, ultimele luni de viață, cu mare plinătate, putere și bucurie. Mulți au fost vindecați de boala ce părea fără scăpare, murind cu mult mai târziu decât le preziseseră medicii. 

      Dialogurile din cartea ce vă stă înainte vă vor descoperi secretele atitudinii corecte față de boală şi vindecare, atitudine ce ne ajută să ne depășim slăbiciunile, descurajarea, și să trăim din plin, păstrându‑ne până la capăt, în sensul cel mai înalt al cuvântului, calitatea de Om. 

watch series