Marturia. Povestea zguduitoare a unei tinere emigrante

Format: 14x20 cm
ISBN: 978-606-8654-09-6
Status: momentan indisponibil

Marturia. Povestea zguduitoare a unei tinere emigrante

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Agapis
Numar de pagini: 126

Am sa incep cu doua cuvinte, care sper sa fie de folos... nimic pe pamantul acesta nu merita un risc major...  Nicicand nimeni nu trebuie sa traiasca cu conceptia ca, este dispus sa faca orice pentru a depasi o situatie, indiferent de gravitatea ei...

Am sa va spun povestea unei tinere, care, consider ca, de multa vreme ar fi trebuit sa fie scrisa.  Aici, trebuie sa mentionez si recunostinta pe care o am fata de cel pe care am avut onoarea sa il cunosc personal, care a fost Iacovos Kabaneli, unul dintre marii academicieni si scriitori greci, care imi spunea mereu: scrie, scrie, povestea aceasta trebuie scrisa, ar fi un scenariu perfect.

Daniela Rebenciuc

Pret: 7.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

  • Istoria familiei începe din momentul când cei doi soţi fac cunoÈ™tinÈ›ă. Adesea, reuşita lor depinde de succesul sau eÈ™ecul perioadei iniÈ›iale. Și, într‑adevăr, nu există, probabil, un lucru mai important È™i mai responsabil în viaÈ›ă decât alegerea persoanei cu care vom trăi È™i decizia de a te căsători cu ea. Acesta implică întotdeauna un risc, deoarece este dificil să se prevadă cum va fi soÈ›ul (soÈ›ia) în viitor.
   Pentru a nu greşi, trebuie să fim atenţi la unele puncte fundamentale chiar înainte de căsătorie. Adesea, se întâmplă ca obiceiurile neplăcute ale alesului (alesei) să fie luate drept „fleacuri” pe care le vei putea gestiona cu uşurinţă după căsătorie. Totuşi, aşa cum se dovedeÈ™te mai târziu, aceste planuri „luminoase” devin mai pesimiste după căsătorie, pentru că a‑l schimba pe celălalt este dificil, aproape imposibil. Şi ce vom face atunci? Cum să nu eÈ™uăm?
   Ce este important să ştii înainte de căsătorie? Despre aceasta se vorbeÈ™te în cartea de faÈ›ă. Vom analiza în ea cum se petrece întâlnirea hotărâtoare dintre bărbat şi femeie, care se finalizează prin căsătorie, şi cum aceasta poartă adesea masca iubirii adevărate; de ce iubirea adevărată nu se naşte imediat; la ce trebuie să fim atenţi înainte de căsătorie… Aceste momente – È™i multe altele – sunt abordate în paginile care aÈ™teaptă să le citiÈ›i.
   Elena Morozova

watch series